Nationaal Fietscongres

jun17

Heb je 17 juni 2021 al gereserveerd in je agenda? Dan vindt het Nationaal Fietscongres 2021 plaats. Het thema van het Nationaal Fietscongres 2021 is Verbeter je skills. Gastheer Gelderland kijkt er naar uit te horen wat jouw input is. Om te leren van elkaar, oplossingen en vraagstukken te bespreken, en vooral elkaar te inspireren. We hopen natuurlijk dat we elkaar live treffen op een locatie in Gelderland. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden er rekening mee dat ook deze editie van het NFC online plaatsvindt.   

Verbeter je skills!

Vertel over de skills die jij ontwikkeld of verbeterd hebt, inspireer anderen met nieuwe onderzoeken, inzichten, resultaten en ideeën die fiets verder brengen. Laat het ons weten. Stuur je sessie-voorstel in! Inzenden kan tot en 18 maart aanstaande. Meer informatie of indienen? Klik hier

Tour de Force Innovatieprijs 2021

Heb jij een fantastisch innovatief idee om het fietsen in Nederland een echte impuls te geven en kan je hiervoor nog wel een financieel steuntje in de rug gebruiken? Schrijf je dan voor 18 maart in voor de Innovatieprijs van de Tour de Force en maak kans op € 10.000,-!  Klik hier voor meer informatie.

Datum / tijd

17 juni 2021
Aanvang: 00.00 uur

Prijs

€145

Locatie

near_meArnhem Gelderland, Nederland.