Cursussen en opleidingstrajecten

maandag 3 juni 2013
timer 2 min
Bent u sinds kort werkzaam binnen de verkeerskunde en wilt u zich dit vakgebied eigen maken? DTV Consultants biedt diverse cursussen en opleidingstrajecten aan specifiek gericht op zij-instromers.  

Cursussen en opleidingstrajecten

Post-hbo opleiding Verkeerskunde

Een voorbeeld hiervan is de Post-hbo opleiding Verkeerskunde. Tijdens de opleiding wordt u opgeleid tot beleidsadviseur verkeer. U krijgt zicht op de ontwikkelingen binnen de verkeerskunde en op de relatie met aangrenzende vakgebieden. U leert verkeerskundige vraagstukken zelfstandig en integraal op te pakken en komt vanuit verschillende invalshoeken tot gedegen oplossingen. U krijgt inzicht in besluitvormingsprocessen en kunt daardoor een goede belangenafweging maken en betere adviezen geven. De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de NHTV internationaal hoger onderwijs Breda, Academie voor Stedenbouw, logistiek en mobiliteit en biedt u de ideale combinatie tussen theorie en praktijk. 

Leergang Verkeerskunde

Volgt u liever een korter traject? Dan is de Leergang Verkeerskunde iets voor u. Deelnemers worden in deze compacte cursus wegwijs gemaakt binnen de zes belangrijkste verkeerskundige thema’s, waaronder verkeersveiligheid, verkeersmanagement en verkeerskundig ontwerp. Na afloop zijn zij in staat werkzaamheden rondom deze thema’s op te pakken en hebben zij de tools aangereikt gekregen om zich zelf verder te bekwamen. De Leergang Verkeerskunde is opgedeeld in modules, die los van elkaar te volgen zijn. Zo kunt u in eigen tempo de Leergang volgen. 

Meer informatie?

Informatie over van al onze cursussen en opleidingen vindt u op www.dtvconsultants.nl onder Educatie. U kunt hier ook uitgebreide informatiebrochures aanvragen, waarin u per onderdeel leest aan welke kennis en vaardigheden u werkt. Heeft u na het lezen van de brochures nog vragen of ontvangt u graag persoonlijk advies? U kunt met al uw vragen terecht bij onze opleidingsadviseurs via 076-513 66 00.