Data Display verandert naam in Ledyears

vrijdag 25 maart 2016
timer 2 min
Data Display verandert per 4 april haar naam in Ledyears. Voluit met slogan: Ledyears – Ahead in screen messaging.

De Alblasserdamse producent en leverancier van LED-displays gaat over tot de naamsverandering om verwarring te voorkomen met het gelijknamige Ierse bedrijf Data Display. Data Display Nederland is in 1998 opgericht als Nederlandse vertegenwoordiging van deze Ierse producent, maar ontwikkelt en produceert al vele jaren displays in eigen huis – geheel merkonafhankelijk en dus ook niet meer gebonden aan de initiële naamgever (overigens blijft Ledyears wel Data Display vertegenwoordigen in Nederland).

 

Lichtjaren

Ledyears is in meer dan vijftien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende spelers in de LED-markt. De zelfverklaarde ‘Ledheads’ uit Alblasserdam hebben volgens eigen zeggen het breedste portfolio in Nederland en hebben recentelijk hun 25.000-ste display geïnstalleerd.

 

Peter Kleijwegt, directeur van Ledyears: “Wij zoeken onze techniek altijd bij de bron en willen alles in eigen hand houden. Van ontwikkeling tot service en onderhoud. We doen alles zelf. Tot in het extreme. Dat maakt ons wellicht een beetje vakidioot, maar het is voor ons de enige manier. We willen de markt altijd een stap voor blijven. Of liever nog: lichtjaren voor blijven. De nieuwe naam geeft ons daarin weer een ‘boost’ en we kunnen niet wachten om onder deze nieuwe naam verder te gaan en heel Nederland te laten weten waar wij toe in staat zijn met LED, LCD en TFT.”

Data Display verandert naam in Ledyears