Fietsparkeeroplossing voor transportfietsen

dinsdag 19 april 2016
timer 1 min
De populaire transportfietsen - fietsen met een voordrager - zijn breder dan standaard fietsen en nemen veel parkeerruimte in beslag. Falco heeft een nieuw fietsenrek ontwikkeld, FalcoCrate genaamd, om deze transportfietsen in te parkeren. Op plaatsen waar veel jongeren een transportfiets parkeren, zoals scholen, stations en stadscentra, kan hiermee ruimte worden bespaard: kratfietsen kunnen in een rek worden geparkeerd, fietsen staan geordend en er is meer ruimte.

Voorafgaand aan de ontwikkeling van dit fietsenrek is onderzoek gedaan naar de optimale maatvoering en gebruikersvriendelijkheid. Het resultaat is een hoog/laag fietsenrek met een h.o.h. ruimte van 45 cm. Het hoogteverschil tussen de hoge en lage fietsplaatsen is iets groter dan bij standaard fietsenrekken. De toegepaste oploopgoot zorgt ervoor dat fietsen ook op de hoge plaatsen eenvoudig en goed geparkeerd worden.

 

FalcoCrate is leverbaar als enkelzijdig fietsenrek met 3, 4 of 6 plaatsen. Het fietsenrek wordt standaard thermisch verzinkt, indien wenselijk kan het rek op kleur gebracht worden middels poedercoaten. Het is mogelijk om de gestalde fiets met een extra slot vast te maken aan de aanbindmogelijkheid. Met de fietsenklem FalcoSound kunnen ook standaard fietsen prima geparkeerd worden in het rek.