Interessante sessies over mobiliteit en parkeren op Building Holland

dinsdag 18 februari 2020
timer 2 min
Tijdens de driedaagse beurs Building Holland worden er verschillende side events georganiseerd over het thema mobiliteit en parkeren. Lees meer over de onderwerpen en meld je gratis aan voor de events. Building Holland wordt gehouden van 24 tot en met 26 maart in de RAI Amsterdam.

24 maart 
13.00-16.30
Dé mobiliteitshub staat niet!

Zero emissie, Mobility as a Service, hoogstedelijke ontwikkeling mogelijk maken, meer ruimte voor fiets en voetganger, slimmere bevoorrading en minder autoverkeer. Met elkaar werken we hard aan deze doelstellingen. Het begrip mobiliteitshub valt al snel als oplossing. De initiatieven om een mobiliteitshub te realiseren zijn veelvuldig, maar daarmee is ook duidelijk dat dé oplossing, ‘dé mobiliteitshub’, niet bestaat.

Wij gaan een trede dieper: welke verschillende soorten mobiliteitshubs zijn er, welke invulling draagt bij aan welk doel en wat zijn de gemene delers en grootste drempels om te overwinnen? Wat zijn goede voorbeelden? Tijdens deze bijeenkomst bespreekt én discussieert Nick Juffermans (Goudappel Coffeng) met andere stakeholders en ook graag met u, over de mobiliteitshub.



25 maart 2020 
9.00-12.00 
Brainstormsessie: Parkeersector verenigt u

Iedere gemeente biedt andere faciliteiten en services aan voor parkeerders. Iedere leverancier ontwikkelt nieuwe technieken en iedere exploitant probeert zich te onderscheiden met andere producten en diensten. Onderscheidend vermogen is prima, maar de parkeerder ziet inmiddels door de bomen het bos niet meer.

Werk jij bij een exploitant, beheerder, leverancier, provider, adviesbureau en behoort jouw bedrijf tot de toonaangevende bedrijven binnen de parkeersector? En wil je graag input leveren om voor de parkeerder de optimale parkeerbeleving te ontwikkelen? Meld je dan aan voor de brainstormsessie van de Parkeertafels.

Bekijk hier meer informatie en meld je aan



26 maart 2020 
13.00-16.30
Een nieuwe kijk op investeringen in bereikbaarheid

De recent ontwikkelde modelmethodiek 'Een nieuwe kijk op bereikbaarheid' biedt vergelijkend inzicht in het effect van multimodale infra-investeringen, waarbij multimodaal ook echt multimodaal is. Waarbij óók de effecten van (dis)comfort in beeld worden gebracht. En een differentiatie wordt gemaakt naar doelgroepen. Hiermee wordt helder welke doelgroepen meer of minder baat hebben bij infra-investeringen. Deze nieuwe methode snijdt hout. Het geeft nieuwe informatie voor besluitvormingsprocessen en onderhandelingstafels. Spreker: Hans Voerknecht – Move Mobility. Meer informatie en aanmelden: klik hier.

Er worden tal van side events georganiseerd tijdens Building Holland. Deze zijn gratis te bezoeken. Bekijk hier het hele programma