Last Call for papers Nationaal verkeerskundecongres 2014!

donderdag 26 juni 2014
timer 2 min
CROW, ANWB en vakblad Verkeerskunde organiseren op woensdag 12 november 2014 voor de vijfde keer het Nationaal verkeerskundecongres (NVC), het jaarlijks congres voor verkeerskundig Nederland en Vlaanderen. Op het congres staan uiteenlopende onderwerpen centraal, waaronder de presentatie van de tweede editie van het boek 'Veranderingen in mobiliteit'. Voor de invulling van de sessies kunnen alleen vandaag nog papers ingediend worden.

3 papervormen

Deze dag bestaat o.a. uit een plenair programma en parallelle sessies. Heel Nederland wordt uitgenodigd mee te bouwen aan het programma van het NVC  2014 en kan vóór 1 juli 2014 een bijdrage (paper) indienen. Eind juli wordt bekendgemaakt welke papers worden gepresenteerd op het NVC 2014 in Utrecht. Er is keuze uit drie papervormen:


1. Presentatiepaper

Deze paper beschrijft een onderzoek of project met een plan van aanpak, werkwijze en resultaten. Tijdens de presentatie op het NVC 2014 worden door het publiek vragen gesteld over de implementatie van de resultaten in andere situaties. Papers uit deze categorie komen in aanmerking voor ' Best Paper NVC 2014’.


2 . Discussiepaper

 

Deze paper legt een probleem neer, onderbouwt dit met kennis en stelt een vraag of formuleert een stelling, die wordt besproken met vakgenoten tijdens uw presentatie op het NVC 2014.


3. Probleemcasepaper

 

Over welk verkeerskundig probleem of welke verkeerskundige situatie zou men wel eens vrijblijvend advies willen ontvangen? De vraag kan in de vorm van een paper bij ons ingediend worden. De  probleemcase wordt vervolgens op het NVC 2014 gepresenteerd en er wordt direct (vrijblijvend) advies gegeven in de sessie.

 

Meer informatie over congres

Alle informatie over het congres, het indienen van papers, en inschrijven staat op  nationaalverkeerskundecongres.nl

 

Nieuws over NVC volgen

In de weken tot aan het congres verschijnen regelmatig nieuwsberichten over het congres op twitter  (@2014NVC, @CROW_nl, @verkeer_vervoer van CROW-KpVV), in nieuwsbrieven en in de nieuwsrubrieken van www.crow.nl en www.nationaalverkeerkundecongres.nl. Op twitter wordt #NVC2014 gebruikt. 

 

Voor uw agenda

Woensdag 12 november 2014

Nationaal verkeerskundecongres 2014

Media Plaza Jaarbeurs

Utrecht 

www.crow.nl/nvc