Mobiel parkeren vanaf 1 oktober mogelijk in Gorinchem

dinsdag 30 september 2014
timer 2 min
Vanaf 1 oktober 2014 kunnen automobilisten met Parkmobile ook in Gorinchem achteraf parkeergeld betalen via hun mobiele telefoon. Dit kan via de Parkmobile Parkeer App, bellen of sms.

Met mobiel parkeren heeft de automobilist als voordeel dat die niet meer van te voren hoeft in te schatten hoelang hij wil parkeren. Bij vertrekt stopt de parkeerder zijn parkeertijd en betaalt dus alleen voor de werkelijk geparkeerde tijd. Ongemak bij de parkeermeter met bankpasjes en muntgeld is verleden tijd en parkeerboetes worden voorkomen. Aan de hand van het kenteken kan de handhaving zien dat de auto betaald geparkeerd staat met Parkmobile.


Het starten en stoppen van een parkeeractie kan via bellen, sms of via de gratis Parkmobile App. De parkeer App van Parkmobile is door Kassa TV uitgeroepen tot de beste en meest voordelige parkeer App. * Bij deze provider kunnen parkeerders zich nu gratis registreren.


Mobiel parkeren sterk in opkomst 

Momenteel kunnen automobilisten in 130 steden achteraf betalen voor parkeren via de mobiele telefoon. In de afgelopen 1,5 jaar hebben meer dan 50 steden zich aangesloten bij Parkmobile. Het succes van deze spectaculaire groei zit hem in de eerlijke en makkelijke afrekenmethode, aldus Allard Hansma, Marketing Manager Parkmobile “Bij Parkmobile betaalt de automobilist parkeergeld achteraf en dus niet meer te veel.” Ook de gebruikers reageren enthousiast: “@parkmobilenl wat een ontspannende manier van parkeren. Geen kleingeld problemen gewoon via de app betalen #ikrekenhetgoed” aldus @AnneKrist op Twitter. 


Naast Parkmobile zullen ook andere mobiele parkeerproviders hun diensten gaan verlenen in Gorinchem. De Parkmobile Parkeer App is in Nederland de meest gebruikte Parkeer App.


* bron: http://www.parkmobile.nl/nieuws/parkmobile_winnaar_parkeer_app_vergelijking_kassa

 

Mobiel parkeren nu ook in Gorinchem mogelijk