Park-Click schermt inrit en p-plaats af

woensdag 20 november 2013
timer 2 min
De nieuwe afzetpaal Park-Click is speciaal ontwikkeld voor het afschermen van inritten voor autoverkeer en het reserveren van parkeerplaatsen. Het product werd direct bekroond met de prestigieuze erkenning Goed Industrieel Ontwerp.

Park-Click schermt inrit en p-plaats af

Modern vormgegeven 
De sterk reflecterende Park-Click van Velopa-Citystyle is ook zeer stabiel, uiterst solide én prettig in gebruik. De paal is gemaakt van lichtgewicht aluminium zodat geen roestvorming kan ontstaan. 

Drie versies
De Park-Click is verkrijgbaar in drie versies; afneembaar, neerklapbaar en vast. De neerklapbare uitvoering kan in één soepele beweging worden vergrendeld of neergeklapt. Het unieke vergrendelingsmechanisme zorgt er ook voor dat deze paal altijd goed recht zal staan. De afneembare uitvoering kan eenvoudig worden neergeklapt in het Drop-Box opbergelement. Deze versie is ook voorzien van een breekmoer voor extra veiligheid in geval van een aanrijding. Al met al is deze afzetpaal meer dan alleen modern vormgegeven en scherp geprijsd.

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO)
De Park-Click is onlangs erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Om voor het GIO keurmerk in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit en materiaalkeuze zijn van even groot belang. De Park-Click voldeed volgens de jury aan alle criteria. In de afgelopen jaren hebben maar liefst 9 producten van VelopA deze erkenning mogen ontvangen.