x

Scanmenu

De beste keuze in betrouwbaar parkeeronderzoek

De wereld verandert om ons heen in hoog tempo. Ook op het gebied van mobiliteit is veel gaande. Zo heeft de uitbraak van het coronavirus een grote impact op onze samenleving. Ook binnen de mobiliteitswereld gaan we de effecten hiervan merken.  Overheden maken momenteel de afwegingen of parkeeronderzoeken nou wel gewenst zijn. De ambtelijke capaciteiten worden op vitale processen ingezet. Maar is uitstel-stopzetten verstandig? Zal de parkeersituatie na de uitbraak van het coronavirus veranderen? Het is een blik in de onzekere toekomst, maar het credo “Meten is weten” zal zeker van toepassing zijn. Een basis voor een gedegen parkeerbeleid betreft immers betrouwbare actuele gegevens. Hieraan kan nu al worden gewerkt. Denk hierbij aan capaciteitsmetingen en parkeerdrukmetingen in de nachtelijke uren. Een schat aan informatie is per direct voor u in beeld te brengen! Wij staan voor u klaar.

Scanmenu is een nieuw en verfrissend concept op het gebied van dynamisch parkeeronderzoek. De laagdrempelige oplossing voor een snel en gedegen parkeeronderzoek, waarbij de gegenereerde parkeerdata voor u gerangschikt worden op een voor u gebruikelijke wijze. Scanmenu zal uitsluitend verkeer- en adviesbureau’s faciliteren.

Scanmenu verkrijgt de gegevens door het scannen van de kentekens van de geparkeerde voertuigen, hetgeen de meest betrouwbare methodiek van parkeeronderzoek is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ultra moderne camera’s, nauwkeurige GPS techniek, infrarood en is de methodiek volledig GIS-based.

Geavanceerde computerprogramma’s dragen bij dat de data omgezet worden in betrouwbare informatie. De gegevens worden verkregen zonder tussenkomst van de factor mens, hetgeen immers meestal de zwakste schakel vormt.

Door de unieke menu-opzet kunnen opdrachtgevers in een aantal klikken snel en overzichtelijk hun onderzoek samenstellen en plannen. Een nieuw laagdrempelig en flexibel instrument.

Met een aantal muisklikken bepaald u:

  • het type onderzoek
  • het onderzoekgebied
  • het aantal dagdelen
  • wanneer het onderzoek plaatsvindt

Binnen 24 uur kunt u een op maat gemaakte offerte verwachten.

Van enkel de parkeercapaciteit vaststellen tot een volledig onderzoek, alles is mogelijk! Of het nu de parkeerdruk, de motivatie, de duur, de herkomst, een laadpaalinventarisatie of de betalingsbereidheid betreft, Scanmenu onderzoekt het voor alle marktpartijen!

Voor die opdrachtgevers die meerdere onderzoeken per jaar en/of jaarlijkse onderzoeken laten uitvoeren is er zelfs een scanabonnement in voorbereiding.

Thema's

Contactgegevens

E. info@scanmenu.nl

Meer informatie

Scanmenu

Artikelen, evenementen & downloads van Scanmenu