Adviseur Mobiliteit en Advies

Adviesvaardige analyticus

Adviesvaardige analyticus? Is dat niet tegenstrijdig? Ja. En zo combineer je nog wel meer eigenschappen die elkaar op het eerste oog lijken uit te sluiten. Je bent dus niet alledaags en dat is precies wat we zoeken. Aan de ene kant heb je het vermogen om lease- en mobiliteitsregelingen uit te pluizen en op een nog slimmere manier weer in elkaar te zetten. Je vernieuwt en doorbreekt de standaard.

Aan de andere kant heb je flair en een sprankelende manier om je klant mee te nemen in je advies. Of dit nu gaat over de elektrificatie van het wagenpark of over het stimuleren van het gebruik van de fiets. Je bent iemand die verbindingen kan leggen tussen mensen met verschillende belangen. Bijvoorbeeld tussen een directie en de OR of tussen gemeenten en bedrijfsleven. En je bent natuurlijk goed bekend met wat de markt van mobiliteitsaanbieders te bieden heeft.

Oftewel, ben jij de persoon die….

 • Werkgevers kan adviseren over passende mobiliteitsoplossingen?
 • Nieuwe (mobiliteits- en lease) regelingen kan ontwikkelen? Je brengt deze op een innovatieve manier voorbij de standaardregelingen.
 • Met allerlei partijen kan samenwerken en met elkaar kan verbinden, zowel binnen als buiten de organisatie van de klant? Meestal in de vorm van een project.
 • Workshops en inspiratiesessies kan begeleiden bij en voor de klant?
 • De dienstverlening van Syndesmo kan vernieuwen?

Dan komen we graag met je in contact!

Re/thinking Mobility

Bereikbaarheid, luchtkwaliteit en leefbaarheid van (stedelijke) gebieden in Nederland waar we wonen en werken staan steeds meer onder druk. Dit vraagt lef om anders naar mobiliteit te kijken. Hoe kunnen we mobiliteit zo organiseren dat oplossingen en maatregelen helpen bij andere maatschappelijke vraagstukken? Hoe ondersteunen we opdrachtgevers om via hun eigen beleid en initiatieven hieraan een steentje bij te dragen? Mobiliteit gaat al lang niet meer alleen over voertuigen en asfalt, maar om ruimte en kwaliteit van leven. Slimme mobiliteit en innovatie helpen ons met slimme oplossingen, maar de échte verandering zit in onszelf: in ander gedrag en daarmee in fundamenteel anders denken. In Rethinking Mobility dus.

Over Syndesmo

Syndesmo is een strategisch adviesbureau op het gebied van duurzame en flexibele mobiliteit voor werkgevers. We houden ons voor onze klanten, van Multinationals tot mkb, bezig met het ontwikkelen van o.a. mobiliteitsbeleid, parkeerbeleid, thuiswerkbeleid en elektrificatie van de leasevloot. Wij zijn experts op het gebied van veranderen én van mobiliteit en vormen samen met &Morgen (dat zich op overheden richt) Commotion Square. Onze thuisbasis is het World Trade Centre, in het centrum van Utrecht, bovenop Utrecht CS. Een warme, levendige en zeer goed bereikbare plek. Collega’s, klanten en relaties komen er graag. Maar ook werken we veel hybride, waar het ons het beste uitkomt.

Wat wij van je vragen

 • Minimaal een HBO denk- en werkniveau;
 • In elk geval heb je ca 3-5 jaar werkervaring op het gebied van mobiliteit;
 • Ook heb je ervaring in het adviseren van beslissers vanuit jouw expertise en overtuigingskracht. Hiermee maak je echte impact;
 • Het opstellen van een business case kent geen geheimen voor je. Cijfermatig ben je bovengemiddeld vaardig;
 • Je weet te inspireren en groepsprocessen te faciliteren. Hierdoor weet je samen te werken met verschillende partijen die vaak tegengestelde belangen hebben;
 • Heb je ervaring op het gebied van HR compensation & benefits, wagenparkbeheer of in de wereld van auto-/fietslease dan is dit een sterke pre.

Wat wij je bieden

 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei, een losse en informele cultuur met humor, weinig regels, flexibele werktijden en veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Een contract voor een jaar met een marktconform salaris. We streven ernaar je daarna een vast dienstverband aan te bieden;
 • Een flexibele en passende reis- en werkkostenvergoeding waarmee we vitaal en klimaatbewust reizen en werken stimuleren. Ons kantoor ligt in het centrum van Utrecht op 1 minuut lopen vanaf het centraal station;
 • Tijd en plaats onafhankelijk werken zit in onze genen. Je werkt waar je het beste uitkomt. We faciliteren dit o.a. met een budget voor de inrichting van je thuiswerkplek, een budget voor je telefoon en een goede laptop van de zaak.
 • Gezellige groep hechte collega’s, borrels en uitjes.

 

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Ruud de Groot;  ruud.de.groot@syndesmo.nl  Vinden wij je sollicitatie interessant, dan nodigen we je graag uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend een kopje koffie komen drinken? Neem dan contact op met Ruud.