AutoMotive Week 2017

mrt26
De wereld van verkeer en vervoer staat op zijn kop door technologische ontwikkelingen in de automotive industrie, de toetreding van nieuwe spelers op de markt en de opkomst van nieuwe mobiliteitsdiensten. Deze technologieën maken ons vervoer ook steeds slimmer, schoner en socialer. Door meer data en kennis met elkaar te delen, ontstaan er nieuwe kansen voor het verbeteren van doorstroming, bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid.

Tijdens de internationale mobiliteitsweek Automotive Week 2017 bundelen diverse partijen hun krachten om gezamenlijk na te denken over hoe we onze mobiliteit anders kunnen organiseren. Over hoe we radicale innovaties op het gebied van mobiliteit in Nederland kunnen faciliteren.

Where Smart Mobility meets Traffic

Thema van de week is dit keer Where Smart Mobility meets Traffic. Ontwikkelingen in de automotive-, telecom- en internetwereld gaan razendsnel. En tegelijkertijd liggen juist hier de kansen voor verbetering van doorstroming, bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid. De reiziger is vandaag de dag voortdurend ‘connected’ en verwacht ook van wegbeheerders, vervoerders en providers dat ze meegaan in die trend. Overheden, marktpartijen en wetenschappers bereiden zich voor op ingrijpende veranderingen in de organisatie van onze mobiliteitsbehoeften. Wat betekent dit voor ons huidige verkeer- en mobiliteitsmanagement en hoe kunnen de werelden van automotive en mobiliteit nauwer met elkaar samenwerken?

 

Aangevuld met actuele onderwerpen als: (inter)nationale mobiliteitstrends, veranderende mobiliteitsbehoeften, internationale samenwerking op het gebied van standaardisatie en architectuur, testmogelijkheden in steden en op snelwegen, publieke opinie en mobiliteitsgedrag, biedt de Automotive Week voor ieder wat wils. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten tijdens de Automotive Week 2017, meldt u aan via de website
 
 

Datum / tijd

26 maart 2017
Aanvang: 10.00 uur

Locatie

near_meAutomotive Campus