Coördinator veiligheid lokale spoorwegen (metro en tram)

do, 21/03/2024 - 09:37

Wie is de Vervoerregio Amsterdam?

Werken bij de Vervoerregio betekent hét verschil kunnen maken bij een expertorganisatie voor mobiliteitsopgaven. Bij alles wat we doen, werken wij aan een bereikbare regio voor de mensen die hier wonen, werken, leren en recreëren. Nu en in de toekomst. Dat vraagt om verantwoorde keuzes die voor de mens, onze omgeving en de planeet het beste zijn.

Meer dan ooit moeten we in deze drukste regio van het land zorgen voor schone en gezonde vervoersopties die passen bij de verschillende gebieden. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat al onze inwoners en bezoekers hun bestemming kunnen bereiken. Daarom werken we, samen met onze veertien gemeenten, aan een duurzaam bereikbare regio waarin onze reizigers veilig, betaalbaar, soepel en prettig kunnen reizen van deur tot deur.

Wil jij hier ook aan bijdragen, bij een van de grootste opdrachtgevers voor openbaar vervoer in Nederland? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een:

                    Coördinator veiligheid lokale spoorwegen

                                        (metro en tram)

                                                                32-36 uur per week

What’s in it for we?

We zitten volgens Sytsma in een perfecte storm waarbij de verschillende crises elkaar aanjagen: de woonopgave, personeelstekorten, financiële uitdagingen in het OV, klimaatv

Van alle markten thuis

“Na mijn promotieonderzoek over openbaar vervoer in middelgrote steden, vond ik het leuk om me op diverse en afwisselende projecten te kunnen storten.