Brainstormsessie: Parkeersector verenigt u

mrt25
De verwachtingen van de parkeerders sluiten niet aan bij het parkeerproduct dat wordt geboden. Daartegenover staat dat er heel veel 'verbeteringen worden ontwikkeld, die niet door de parkeerders worden opgepakt. Er is geen duidelijke lijn en standaard te ontdekken en dat moet veranderen, zo vindt Marc Moonen. Tijdens de Brainstormsessie op Building Holland wil hij sparren met verschillende stakeholders uit de parkeersector.

Iedere gemeente biedt andere faciliteiten en services aan voor parkeerders. Iedere leverancier ontwikkelt nieuwe technieken en iedere exploitant probeert zich te onderscheiden met andere producten en diensten. Onderscheidend vermogen is prima, maar de parkeerder ziet inmiddels door de bomen het bos niet meer.

Werk jij bij een exploitant, beheerder, leverancier, provider, adviesbureau en behoort jouw bedrijf tot de toonaangevende bedrijven binnen de parkeersector? En wil je graag input leveren om voor de parkeerder de optimale parkeerbeleving te ontwikkelen? Meld je dan aan voor de brainstormsessie van de Parkeertafels.

Bekijk hier meer informatie en de optie tot aanmelden 

Datum / tijd

25 maart 2020
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meRAI Amsterdam