Cursus "Anders kijken naar Parkeernormen"

mrt28
Inbreiden, bouwen, nieuwe woningen, ruimtegebrek. Kreten waar we dagelijks mee te maken hebben. Hoe maak je een goede parkeeropgave? Rekening houdend met factoren als alternatieve mobiliteitsdiensten, een juiste kosten-baten analyse en het veranderend wettelijk kader? Hoe ontwikkel je een parkeereis die recht doet aan de parkeerdruk die meebeweegt met de ontwikkelingen? De cursus Anders kijken naar Parkeernormen geeft op deze en meer vragen antwoord.

In deze training van een dag, die voor de zevende keer wordt aangeboden, bieden de ervaren trainers u inzicht in de methodiek van parkeernormering en de vertaling naar de gemeentelijke praktijk van het komen tot een parkeereis, die recht doet aan de bestaande parkeerdruk en mee kan bewegen met toekomstige ontwikkelingen. Er worden instrumenten aangereikt en interactief geoefend met de toepassing gebaseerd op concrete praktijkvraagstukken.

Voor wie?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor de gemeenteambtenaar die voor diverse, uitdagende (woning-)bouwopgaves wordt gesteld, medewerkers van adviesbureaus en projectontwikkelaars. Andere geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom. Ga voor meer informatie naar: www.parkeernormen-anderskijken.nl

Datum / tijd

28 maart 2019
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meLa Vie - Utrecht