Global Mobility Call 2024

nov19

Van 19-21 november 2024 vindt in Madrid de Global Mobility Call plaats, een congres en expo gewijd aan de duurzame mobiliteit van mensen en goederen.

Global Mobility Call 2024 is ontworpen om samenwerking tussen verschillende sectoren te stimuleren, waarbij publiek-private partnerschappen worden versterkt die essentieel zijn voor het ontwikkelen van duurzame mobiliteitsoplossingen in zowel stedelijke als landelijke omgevingen. Dit unieke evenement bestrijkt 15 bedrijfssectoren en biedt een platform voor hoogwaardige discussies en netwerkmogelijkheden via de GMC Expo en het Internationale Congres. Global Mobility Call 2024 streeft ernaar de agenda voor de toekomst van duurzame mobiliteit op te stellen, en biedt een samenwerkingsomgeving voor belanghebbenden om te innoveren en de weg vooruit te leiden.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Netwerkmogelijkheden: Faciliteer verbindingen tussen belangrijke belanghebbenden uit administraties, industrieën en sectoren, en bevorder strategische partnerschappen.
  • Internationaal Platform: Presenteer innovatieve oplossingen aan een wereldwijd publiek dat meer dan 37 landen vertegenwoordigt en de nieuwste vooruitgangen in duurzame mobiliteit belicht.
  • Publiek-Private Samenwerking: Moedig samenwerking aan tussen bedrijven, overheidsinstanties en brancheverenigingen om duurzame mobiliteitsinitiatieven te bevorderen.
  • Innovatie Showcase: Toon baanbrekende producten en oplossingen op de GMC Expo, met deelname van meer dan 100 toonaangevende bedrijven.
  • Deskundige Inzichten: Verwerf kennis van meer dan 470 sprekers in 120 rondetafelgesprekken en conferenties, waarin kritieke onderwerpen worden behandeld zoals elektrificatie, alternatieve brandstoffen, multimodaal transport, infrastructuurontwikkeling en digitalisering.

Kijk hier voor meer informatie over Global Mobility Call 2024

Datum / tijd

19 november 2024
Aanvang: 09.00 uur