Nationaal Congres Parkeren & Mobiliteit

okt14

Veranderende Parkeeropgave

Op 14 oktober zoomen we in op de veranderende stedelijke mobiliteit en daarmee op de veranderende parkeeropgave. In een middag bomvol met aansprekende sprekers en onderwerpen, food for thought, locatiebezoek en discussie bespreken we de uitdagingen. In Rotterdam, want de Maasstad is gastheer van het Congres.

“Het uitgangspunt dat je met gemiddeld 25 kilometer per uur de stad in kunt rijden en aansluitend kunt parkeren, is natuurlijk achterhaald”, weet Martin Guit, senior adviseur bij de gemeente. Beleving, ruimte, groen, schone lucht, bereikbaarheid en veiligheid spelen momenteel een grote rol. “We kijken anders naar mobiliteit en dus ook naar parkeren.” Liesbeth Huwae, teammanager mobiliteit, vult aan: “Belangrijk is dat we oog hebben voor de verschillende doelgroepen en hoe we die benaderen met onze boodschap. Als je naar bewoners luistert creëer je misschien wel hele andere oplossingen.”

Het Nationaal Congres Parkeren en Mobiliteit zoomt in op de uitdagingen en vraagstukken die de veranderende parkeeropgave met zich mee brengt. Praat, denk en kijk mee! Je ontmoet collega’s uit je eigen vakgebied, legt verbinding met professionals uit andere domeinen en wisselt kennis, visies en visitekaartjes uit. En je gaat geïnspireerd én met concrete tips en actiepunten huiswaarts.

Wat kun je verwachten?

  • Een plenair middagprogramma
  • Inspirerende keynotes
  • Volop netwerkmogelijkheden
  • Op safari door Rotterdam
  • Een rondetafelgesprek over de uitdagingen
  • Een vervolgcongres op 29 maart 2022 met deelsessies

Bekijk het programma en meld je aan.

Datum / tijd

14 oktober 2021
Aanvang: 13.00 uur

Prijs

€75

Locatie

near_meDe Doelen Schouwburgplein 50 Rotterdam, Nederland.