Vakbeurs Mobiliteit

nov28
Wat zijn recente ontwikkelingen op het gebied van filestress, parkeerproblematiek en smart mobility? Welke producten en diensten spelen nu én in de toekomst daarop in? Op 28 en 29 november 2018 worden dit soort vragen beantwoord. In Expo Houten vindt dan dé netwerkgelegenheid van het jaar plaats voor verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen. De beurs is volledig gericht op de Nederlandse markt.

Beursbezoekers zijn ambtenaren (gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid), professionals uit het bedrijfsleven en andere geïnteresseerde experts. De beursvloer biedt een zeer compleet platform waar bezoekers bij ruim 170 exposanten kennismaken met de allernieuwste ontwikkelingen.

 

Naast de aanwezigheid van de belangrijkste producenten en dienstverleners vindt er ook een uitgebreid gratis lezingenprogramma plaats. Bezoekers worden door specialisten op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen. Op de tweede beursdag is het Parkeerbeheer Congres, georganiseerd door Acquire Publishing.

 

Toegang tot de beursvloer en alle lezingen is gratis. Kijk voor meer informatie op: www.vakbeursmobiliteit.nl.

Datum / tijd

28 november 2018
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meHouten