Monit Data Gebruikersdag 2023

dinsdag 10 oktober 2023

De Monit Data Gebruikersdag is er weer!

Over een kleine maand is het weer zover. Na een paar jaar afwezigheid is de Monit Data Gebruikersdag weer terug. Sluit je op 7 november 2023 aan en ben in één middag weer helemaal bij over het gebruik van data in parkeerbeheer.

De Gebruikersdag 2023 zal beginnen met de laatste ontwikkelingen in het steeds groeiende gebruik van data binnen parkeren en mobiliteit als eerste onderwerp. En hoe voor publieke en private parkeer exploitanten Monit deze data kan vertalen naar waardevolle inzichten voor beleid, en voor financiële en operationele besturing.

Vervolgens staan de gebruikers centraal. Eerst met het delen van een interessante case study over het toepassen van Monit Data diensten. Ter afsluiting is er een plenaire discussie over de laatste uitdagingen die onze gebruikers ervaren in het gebruik van data.

Natuurlijk is er ook tijd om even bij te praten met collega’s uit het vakgebied, met een lunch vooraf.

Volg de link naar de event pagina voor meer detail informatie.

De Monit Data Gebruikersdag 2023 is op donderdag 7 november 2023 in de centraal gelegen Sociëteit “De Vereeniging” in Utrecht.

Onze gebruikers hebben al een uitnodiging in de mail gehad. Geen ontvangen? Neem dan even contact met ons op voor een uitnodiging!