Veiligheid en duurzaamheid voorop

maandag 22 mei 2023

Een veilige weg voor iedereen, dat is waar Triflex voor staat! Als expert op het gebied van duurzame afdichtingssystemen en markeringen, biedt Triflex slimme oplossingen om de verkeersveiligheid te verhogen in iedere verkeerssituatie.

Overzichtelijke en zichtbare routestructuren voor voertuigen en voetgangers spelen een cruciale rol bij het vergroten van de verkeersveiligheid. Daarnaast worden wegen en verkeer steeds complexer en worden er steeds hogere en duurzamere eisen gesteld aan markeringen.

Triflex biedt de oplossing met verschillende systemen voor (duurzame) verkeersveiligheid, variërend van fietsparkeren tot veilige wegen voor auto's. Dankzij onze systemen en producten kunnen steden op slimme wijze verduurzaamd worden en kan iedereen, ongeacht leeftijd, veilig gebruik maken van mobiliteit.

Hoogwaardige oplossingen voor fietspaden: duurzaamheid voorop

Voor fietspaden biedt Triflex duurzame oplossingen. De opkomst van 'fietssnelwegen' is opmerkelijk. Deze brede fietspaden zijn bedoeld voor lange afstanden en woon-werkverkeer. Het doel? Minder CO2-vervuiling, minder drukte op de wegen en een gunstig effect op de gezondheid.

Speciaal voor (fiets)snelwegen biedt Triflex diverse duurzame markeringsproducten op basis van PMMA (koudplasten). Deze koudplast systemen hechten aan vrijwel iedere ondergrond en zijn veel minder gevoelig voor slijtage dan thermoplast systemen en wegenverf. Bovendien zorgen agglomeraatmarkeringen (spetter- of spotflexmarkering) voor betere zichtbaarheid in het donker en bij natte omstandigheden. De structuur van het oppervlak voorkomt waterophoping op de markering. Hierdoor behouden de structuurmarkeringen van Triflex jarenlang hun retro reflecterende veiligheidswerking. Veilig én duurzaam dus!

Verhoogde zichtbaarheid en kwaliteit van wegmarkeringen

De zichtbaarheid van wegmarkeringen en de kwaliteit van het wegoppervlak spelen een cruciale rol bij verkeersveiligheid. Het is ondenkbaar geworden om wegen zonder wegmarkeringen voor te stellen, en dat is maar goed ook! Opvallende belijning en de juiste antislipwaarde maken wegen veilig. Triflex biedt duurzame kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen zware belasting en het toenemende verkeer. Zo kan de veiligheid van iedere weggebruiker worden gewaarborgd.

Oplossingen voor een betere infrastructuur

Elke dag reizen miljoenen mensen door ons land, per auto, fiets, te voet of met het vliegtuig. Het systeem van auto-, water- en spoorwegen, evenals vliegvelden, havens en nog veel meer, is van essentieel belang voor ons land. Het is dan ook cruciaal dat de verantwoordelijke partijen de infrastructuur goed onderhouden.

Hoe kunnen ze dat doen? Triflex staat klaar om te helpen! Als lid van de European Union Road Federation (ERF) streven we naar een goed onderhouden infrastructuur waar veiligheid, innovatie en duurzaamheid voorop staan. Met onze duurzame producten en systemen kunnen onder andere brugdekdelen, looppaden, zebrapaden, noodbewegwijzering, parkeergelegenheden, markeringen en asfalt worden gerenoveerd. Op deze manier kan iedereen veilig de weg op.

Uw partner voor slimme oplossingen in het verkeer

Triflex staat bekend als de partner die zorgt voor slimme oplossingen in het verkeer. Met onze duurzame afdichtingssystemen en markeringen dragen we bij aan de verkeersveiligheid in iedere situatie. Van hoogwaardige oplossingen voor fietspaden tot het verbeteren van de infrastructuur, Triflex biedt betrouwbare producten en systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

bron: Triflex