6 redenen om Verkeer, Mobiliteit & Parkeren te bezoeken

woensdag 8 november 2017
timer 2 min
Op 22 en 23 november vindt in Expo Houten de vakbeurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren plaats. Hier vindt u 6 redenen waarom u dit event niet mag missen:

1. De grootste vakbeurs in zijn soort

Verkeer, Mobiliteit & Parkeren is de grootste beurs voor de Nederlandse markt in dit vakgebied. Ruim 150 van de belangrijkste partijen uit de sector presenteren de nieuwste trends en ontwikkelingen op de beursvloer en in het lezingenprogramma. Voor u dus de ideale kans om uw vakkennis en netwerk uit te breiden!

2. Partnership Talking Traffic

Het belang van de beurs wordt onderstreept door de aanwezigheid van het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat en Partnership Talking Traffic. Midden op de beursvloer vindt u een paviljoen waar de verschillende partners ontwikkelingen op het gebied van slimme mobiliteit delen.

3. Parkeerbeheer Congres 2017

Speciaal voor parkeerbeheerders, wordt op deze beurs het Parkeerbeheer Congres 2017 georganiseerd in de Elzenzaal: het evenement exclusief voor beheerders van parkeervoorzieningen.

4. De Parkeerstraat

U vindt op de gehele beursvloer parkeerexperts, maar dit jaar zijn ze ook aanwezig in de nieuwe Parkeerstraat. Een gangpad in Hal 1 vol met aanbieders van producten en diensten op het gebied van parkeren. Bekijk op de plattegrond welke parkeerspecialisten u in de Parkeerstraat (en op de rest van de beursvloer) tegenkomt!

5. Keuze uit ruim 30 lezingen door topsprekers

U kunt bij drie verschillende podia meer dan 30 toplezingen over relevante en actuele thema's bijwonen. De lezingen worden verzorgd door een grote verscheidenheid aan professionals en experts. Bekijk hier het volledige overzicht.

6. Gratis en snel kennis vergaren en netwerken

Met een bezoek aan de beurs bespaart u uzelf veel tijd en moeite. U spreekt in zeer korte tijd en op één plek talloze leveranciers, collega’s en experts. Dus geen gedoe met het maken van allerlei losse afspraken! Toegang tot de beursvloer en alle lezingen is bovendien gratis, en met de onbeperkte koffie, thee en fris is het dé manier om uzelf binnen een of twee dagen weer volledig in de markt te zetten.

 

U kunt zich nog gratis registreren op www.vmenp.nl.