Alle beursinformatie Verkeer&Mobiliteit

donderdag 4 november 2010
timer 3 min
Alle beursinformatie over Verkeer & Mobiliteit 2010 Hier vindt u alle informatie over dé vakbeurs van 2010, waarvan Verkeer in Beeld mediapartner is. Denk aan de exposantenlijst, plattegrond, lezingenprogramma, locatie en toegangsinformatie. 
Alle beursinformatie Verkeer&Mobiliteit

 

Foto: Dirk Vertommen

Vijfde editie


Op 9 december 2010 wordt de vijfde editie van Verkeer & Mobiliteit georganiseerd in de Expo Houten. Een groeiend aantal geïnteresseerden (zie 'gegevens editie 2009') bezoekt hier de aanwezige leveranciers op het gebied van verkeerstoepassingen en mobiliteitsoplossingen. De beurs is voor bezoekers geopend van 10.00 tot 17.00 uur.  

Waarom een bezoek brengen?


Gratis toegang, breed en toonaangevend productenaanbod, educatieve lezingen.

Verkeer in Beeld is officiële mediapartner


Als officiële mediapartner van Verkeer & Mobiliteit kan Verkeer in Beeld voor exposanten veel betekenen op het gebied van extra publiciteit. Denk hierbij aan een prominente leveranciersvermelding in de beurseditie van het magazine en op de speciale beurspagina op de website, aangevuld met een nieuwsbericht waarin uw noviteiten ruimschoots aan bod komen.

Meer weten? Informeer hier naar de voorwaarden.

Ook voor bezoekers is Verkeer in Beeld interessant, door de continue nieuwsstroom die via de website wordt gegenereerd en uitgebreide informatie over exposanten en activiteiten op de beurs.

Informatie voor bezoekers


Bezoekers vinden alle denkbare aanbieders van verkeersproducten en diensten op de vakbeurs, evenals verkeerskundige adviesbureaus en andere gesprekspartners op mobiliteitsgebied.

Interessant voor u?
Zeker! Vooral als u gemeenteambtenaar bent en uw werkveld het stedelijk gebied is of als u verantwoordelijk bent voor het hierop aansluitende wegennet en werkzaam bent bij provincie, waterschap of rijk. Maar ook als u in de private sector werkt en bijvoorbeeld aannemer bent van infrastructurele projecten. In 2009 bezochten ruim 1.000 vakgenoten deze vakbeurs en dat aantal groeit per editie aanzienlijk. Klik hier voor meer informatie.

Informatie voor exposanten


De beursvloer biedt plaats aan leveranciers uit de sectoren verkeersmanagement, wegaanleg & onderhoud, adviesbureaus, verlichting, verkeersmaterialen, parkeren, fietsparkeren, openbaar vervoer en mobiliteitsmanagement.

Interessant voor u?
Bezoekers komen uit heel Nederland en zijn voornamelijk gemeenteambtenaren met als werkveld de stedelijke omgeving en ambtenaren bij provincie, waterschap en rijk die verantwoordelijk zijn voor het daarop aansluitende wegennet. Bezoekers uit de private sector zijn aannemers van infrastructurele projecten en mensen die in hun dagelijks werk te maken hebben met mobiliteit. Klik hier voor meer informatie.

Lezingen


Benieuwd naar de lezingen die worden gegeven? Klik hier voor het een overzicht van het breed opgezette dagprogramma.

Meer informatie?


Wilt u een gratis toegangskaart ontvangen, op de hoogte blijven van het lezingenprogramma en/of meer informatie als exposant ontvangen? Klik dan hier. Als u uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u tevens de nieuwsbrief van Verkeer & Mobiliteit 2010.

Klik hier voor de exposantenlijst in pdf.

Klik hier voor de plattegrond met alle aanwezige exposanten.
 

Naar Homepage v&M 2010 >>>