Allinx groot succes, KpVV ook lid

woensdag 26 mei 2010
timer 2 min
Allinx, het Europese digitale netwerk op het gebied van mobiliteitsmanagement dat in het najaar van 2009 werd opgericht, heeft inmiddels meer dan 500 leden. Ook de Nederlandse KpVV is lid en gebruikt allinx als communicatiemiddel. 
Allinx groot succes, KpVV ook lid

 

Allinx, platform voor mobiliteitsprofessionals


Door heel Europa zijn ambtenaren, adviseurs en ondernemers bezig duurzame alternatieven voor de auto te ontwikkelen. Dat gebeurt meestal projectmatig. Enkele maanden geleden is allinx, een digitale community opgericht om te voorkomen dat het wiel steeds opnieuw wordt uitgevonden. Allinx.eu werd opgericht door EPOMM, het Europese platform voor Mobiliteitsmanagement, en Optimum² dat de best practices over mobiliteitsmanagement in de Europese Unie verzamelde.

Uitwisseling van Best Practices


Met Allinx wil EPOMM de uitwisseling van best practices stimuleren en een bron van inspiratie zijn voor toekomstige projecten. Inmiddels telt allinx 500 leden.
Op allinx kunnen leden onderling contacten leggen, bestanden en foto's delen, deelnemen aan discussies in fora, een blog bijhouden en rond bepaalde onderwerpen groepen vormen. Lid worden is gratis.

KpVV communiceert via allinx


Ook KpVV gebruikt nu allinx als communicatiemiddel. Op allinx staan alle KpVV themabijeenkomsten, inclusief presentaties en verslagen:
•       Tot stand brengen van samenwerking met het bedrijfsleven
•       Kiezen voor autodelen
•       Beïnvloeden van reisgedrag (2 bijeenkomsten)
•       Bedrijven Investeringszones: kans voor locatiebereikbaarheid
•       Win-winsituaties in mobiliteitsmanagement
•       Openbaar vervoer naar bedrijventerreinen

Download hier een korte uitleg van KpVV over allinx en een lidmaatschap.

Terug naar overzicht nieuws >>>