Auto rijdt fietskelder Dela Eindhoven in

woensdag 27 april 2011
timer 2 min
Bij het bedrijf Dela in Eindhoven is een man de fietskelder ingereden met zijn auto. De fietskelder was vervolgens twee uur afgesloten, omdat de automobilist met zijn voertuig vast was komen te zitten.
Auto rijdt fietskelder Dela Eindhoven in

 

Misverstand


Volgens mensen van Dela die bij het voorval stonden te kijken, had de bezoeker de receptioniste gevraagd waar hij de auto kon parkeren. Die zou hebben gezegd: twee keer links om het gebouw heen. De bestuurder had echter begrepen twee keer links en dan onder het gebouw door.

Vast


Hoe dan ook, hij was de met een slagboom afgesloten ingang van de parkeerplaats voorbijgereden en had de ingang van de fietskelder, twintig meter verderop genomen. Omdat de ingang zo steil naar beneden liep was de auto vast komen te zitten.

Bergen


Een bergingsbedrijf heeft de vijfdeurs Opel Astra weer uit de fietskelder gehaald. Aan de voorwielen, waarvan de wieldoppen waren afgehaald werd een evenaar bevestigd. Heel voorzichtig werd de wagen opgetild en langzaam op de achterwielen achteruit gereden.

Varkensruggen


Volgens een kraanmachinist die het voorval zag gebeuren is de schade aan de auto erg meegevallen. \"Het komt vaker voor dan je denkt\", aldus de man. \"Mensen rijden een fietskelder in met de auto, of rijden op varkensruggen. Ik zou niet zeggen dat het elke week gebeurt, maar toch nog redelijk vaak.\"

Bron: Eindhovens Dagblad
 

Terug naar overzicht ParkeerNieuws >>>