B-Riders stapt over naar andere apps

maandag 19 november 2018
timer 2 min
Sinds 2013 stappen Brabanders op de fiets naar hun werk met de B-Riders app. Vanaf 1 december 2018 stopt het B-Riders programma. Fietsers die de app gebruiken kunnen gewoon doorfietsen met de Ring-Ring app.

De Ring-Ring app kan gedownload worden in de App Store of Play Store. Net als bij B-Riders registreert de app automatisch de fietskilometers. Deze fietskilometers zijn vervolgens in te ruilen voor kortingen bij winkeliers in de buurt en online. Daarnaast kan er ook gefietst worden voor een goed doel.

Fietsers kunnen de opgebouwde fietskilometers en -ritten meenemen naar de Ring-Ring app. Via dit formulier kan er tot en met 30 november 2018 toestemming gegeven worden om emailadres en opgebouwde fietskilometers te delen met Ring-Ring. 

Lever punten in

Fietsers kunnen de gespaarde punten inleveren tot en met 30 november 2018. "Trap dus nog even door voor een donatie aan een goed doel, een lot in de loterij of een paar fietssokken en lever ze dan snel in", zo klinkt het. Na 30 november 2018 komen de punten te vervallen.

Mensen die werken bij het Summa College fietsen overigens verder met de Go Velo app. De instelling biedt een werknemersprogramma aan en beloont werknemers die naar het werk fietsen. Dat ging voorheen via de B-Riders app en gaat vanaf 1 december via de Go Velo app.