Betaald parkeren Nijverdal uitstellen

dinsdag 24 mei 2011
timer 1 min
BurgerBelang (BB) wil de geplande invoering van betaald parkeren (oktober) in het centrum van Nijverdal tot nader orde uitstellen.
Betaald parkeren Nijverdal uitstellen

 


Middenstand ondersteunen


Die suggestie staat in een brief, waarin deze collegepartij Burgemeester en Wethouders oproept maatregelen te nemen om de middenstand te ondersteunen nu duidelijk is geworden dat de aanleg van de Combitunnel in hartje Nijverdal waarschijnlijk negen tot twaalf maanden vertraging oploopt. Hierdoor gaat het langer duren voordat de dorpskom weer goed bereikbaar is en moeten middenstanders rekening houden met een langere periode van inkomensderving.

Compensatie


\"Wij zijn van mening dat de gemeente een zo gunstig mogelijk ondernemersklimaat moet creëren, ook in tijden dat er sprake is van overmacht\", schrijft BB. Fractieleider Frans Runneboom geeft aan dat zijn fractie heeft begrepen dat wethouder Jelle Beintema met Rijkswaterstaat onderhandelt over een mogelijke vergoeding voor de vertraging in de uitvoering van het Combiplan. Het lijkt de BB-fractie een goede zaak dat die eventuele compensatie ten goede komt aan de winkeliers door de invoering van betaald parkeren uit te stellen.

Bron: TC Tubantia

Terug naar overzicht ParkeerNieuws >>>