Congres Actualiteiten in Parkeren

woensdag 29 september 2010
timer 2 min
Op 3 en 4 november 2010 organiseert het Nederlands Vastgoed Instituut het tweedaagse congres Actualiteiten in Parkeren. Dit vindt plaats in het Hilton Royal Parc Soestduinen. De uitdaging luidt: til parkeren naar een hoger niveau. 
Congres Actualiteiten in Parkeren

 

Lastige kwestie


Parkeren is en blijft een lastige kwestie. Teveel auto's en te weinig plekken om de auto's neer te zetten. Bovendien is de werkelijkheid dat er nog altijd meer auto's komen en de beschikbare parkeerruimte steeds beperkter wordt. Dit vormt een grote uitdaging.

Kennis delen


Op de eerste dag zullen topsprekers en ervaringsdeskundigen kennis, ervaringen en inzichten delen. U hoort alles over parkeermanagement en parkeernormen, trends in de markt en ervaringen met digitaal parkeren. Ook wordt er een discussie georganiseerd over de toekomst van duurzaamheid in parkeerland.

Verdiepingsdag


De tweede dag staat voornamelijk in het teken van verdieping, met als thema 'Rekenen aan Parkeren: exploitatie en financiering van parkeervoorzieningen'. Want wat is er nodig om een betrouwbare financiële analyse (haalbaarheidsonderzoek, waardebepaling, rendementsberekening e.d.) uit te voeren voor een gebouwde parkeervoorziening, wat zijn de belangrijkste gevoeligheden en risico's en hoe zijn deze te beheersen?

Een greep uit het sprekersaanbod


NEN - Spark - Gemeente Den Haag - Ecorys - Park-Line - Gemeente Eindhoven - Gemeente Groningen - Gemeente Amsterdam - Radboud Universiteit Nijmegen - Q-Park Stadspasparkeren .

Klik hier voor meer informatie en het volledige programma.

Terug naar overzicht nieuws >>>