Coole dingen met parkeerdata!

dinsdag 8 november 2016
timer 1 min
Op de vakbeurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren, 23 en 24 november aanstaande in Expo Houten, vinden op de beursvloer de Acquire Talks plaats. De Talk 'Coole dingen met parkeerdata!, is op 23 november 2016 om 10.30 uur.

Er ontstaat een steeds grotere verkeersstroom aan parkeerdata: financiële informatie, geografische gegevens, gedetailleerde gebruikersinformatie… Hoe kunnen we al deze databronnen bij elkaar brengen? Welke coole mogelijkheden zijn er om deze data uiteindelijk toe te passen? Om in control te zijn en te blijven?


Parkeermonitor

Met een blik achter de schermen van de Parkeermonitor laat Wouter Steenstra van Spark tijdens deze Acquire Talk zien hoe verschillende databronnen worden gekoppeld om managementinformatie te genereren. Diverse sprekende voorbeelden uit Nederlandse gemeentes geven inzicht in de verrassende dingen die er met parkeerdata mogelijk zijn. 


Talks op Verkeer, Mobiliteit en Parkeren

De Acquire Talk vindt plaats op de beursvloer, naast de stand van Acquire: 1.900 tijdens de vakbeurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren.  Spreker: Wouter Steenstra – Spark