Cursus verkeerskunde en -techniek

vrijdag 5 november 2010
timer 1 min
Cursussen verkeerskunde en -techniek Stichting PostAcademisch Onderwijs (PAO) biedt actuele, diepgaande cursussen over de laatste stand van zaken in wetenschap en techniek, onderzoek en praktijk. Om waardevol te blijven voor de werkgever blijven werknemers het liefste bij binnen het desbetreffende vakgebied. 
Cursus verkeerskunde en -techniek

 

Kennis verdiepen en verbreden


Met PAO cursussen kunnen deelnemers in korte tijd kennis verdiepen en verbreden. Op deze manier vormt de stichting een uniek podium waarop een wisselwerking plaatsvindt tussen de beroepspraktijk en het wetenschappelijk onderwijs.

Bestuur en programmaraden


PAO bestaat uit het bestuur (verantwoordelijk voor het beleid) en de programmaraden. Deze programmaraden fungeren als de denktanks voor cursusonderwerpen. Bij de programmaraad Verkeer en Vervoer is daarnaast nog een gebruikerscommissie actief, die de cursusideeën toetst op bruikbaarheid voor de markt. De leden van de programmaraden zijn allen autoriteiten op hun vakgebied en werkzaam bij toonaangevende instellingen. Dit netwerk staat borg voor actuele, wetenschappelijk verantwoorde en praktijkgeoriënteerde cursussen!

U vindt Stichting PAO op standnummer 2.083 van Verkeer & Mobiliteit 2010.

Terug naar Homepage V&M 2010 >>>