Dag en Nacht mobiliteit

maandag 11 oktober 2010
timer 3 min
Vialis wil de vraag beantwoorden hoe stilstand te voorkomen is. Deze complexe uitdaging trachten ze het hoofd te bieden met steeds vernuftiger technieken en door aanpassing van vanzelfsprekendheden. Als dienstverlenende onderneming willen ze voor de reiziger optimale en veilige doorstroming realiseren, dag en nacht.
Dag en Nacht mobiliteit

{igallery 86}

Dag en Nacht mobiliteit

Vialis wil de vraag beantwoorden hoe stilstand te voorkomen is. Deze complexe uitdaging trachten ze het hoofd te bieden met steeds vernuftiger technieken en door aanpassing van vanzelfsprekendheden. Als dienstverlenende onderneming willen we voor de reiziger een optimale en veilige doorstroming realiseren, dag en nacht. Niet alleen als producent, maar ook als systeemintegrator en dienstverlener met oplossend vermogen. Ze denken mee en ontzorgen de klant.

Mobiliteitsleverancier


Vialis biedt niet alleen advies en totaaloplossingen ten behoeve van het duurzaam, veilig en effectief managen van het wegverkeer en openbaar vervoer, maar levert ook kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor het wegverkeer, parkeren en ten behoeve van de railinfrastructuur.

De mobiliteitsverschaffer van Nederland


Vialis heeft de producten en diensten om doorstroming en veiligheid te garanderen en hierbij houden ze het milieu zo 'groen' mogelijk. Dat doen ze niet alleen. Mensen maken mobiliteit. Het bedrijf luistert naar de reiziger, informeert de reiziger en werkt samen met haar partners en klanten aan passende mobiliteitsoplossingen.

Oplossingen


Vialis werkt aan oplossingen voor de klant op het gebied van betalen, informeren, duurzaamheid, veiligheid en bereikbaarheid en biedt diensten met een gegarandeerde beschikbaarheid, tegen voorspelbare kosten gedurende de levensduur, en met ingebouwde flexibiliteit bij veranderende omstandigheden. Dag en nacht. Ze maken zich niet alleen druk over technische producteigenschappen en de aanschafprijs, maar ook over de kosten gedurende de gehele levensduur en of de oplossing daadwerkelijk bijdraagt aan een betere leefomgeving en een blijvend rendement voor de mobiele samenleving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij Vialis dan ook hoog in het vaandel.

Vialis ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt systemen voor het wegverkeer en de spoorwegen. Daarnaast levert Vialis multimodale verkeersinformatie voor professionals en het publiek. Zij doen dat vaak samen met VolkerWessels-bedrijven en andere partners.

Wil jij Vialis helpen …



-    het fileleed te verminderen;
-    de doorstroming in steden te verbeteren;
-    het reizen met het openbaar vervoer leuker te maken, of;
-    de veiligheid in het verkeer te verhogen?

Mail dan naar vacatures@vialis.nl, kijk op www.vialis.nl of klik hier voor meer informatie.
Wellicht ligt er voor jou een toekomst bij de mobiliteitsverschaffer van Nederland.

 

Terug naar overzicht nieuws >>>