De solution provider die infrastructuur intelligent maakt

woensdag 26 oktober 2016
timer 2 min
Complexe maatschappelijke uitdagingen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en doorstroming vragen steeds meer om totaaloplossingen. Hierbij wordt met veel aspecten rekening gehouden: technologische ontwikkelingen, toenemende mobiliteitsbehoefte, duurzaamheid en een terugtrekkende overheid. Dit vraagt om een veel bredere scope dan voorheen. Opdrachtgevers zoeken een expert die meedenkt in integrale oplossingen en de verbinder kan zijn tussen verschillende partijen.

Vialis verschuift haar rol in de richting van ‘solution provider’. Tijdens het evenement ‘Verkeer, Mobiliteit & Parkeren’ licht zij toe hoe ze die rol binnen het publieke domein ziet. Om deze rol te kunnen blijven spelen heeft Vialis de blik naar voren gericht en heeft het bedrijf bepaald waar ze staat en waar ze voor gaat de komende jaren.

 

Vialis opereert in Nederland binnen het domein van infrastructuur en mobiliteit. Vialis is de solution provider die infrastructuur intelligent maakt. Zij is in staat alle partijen naadloos te verbinden en zo te komen tot geïntegreerde oplossingen voor complexe vragen. Vialis adviseert en ontwerpt, realiseert en beheert intelligente systemen. Door al haar kennis en deskundigheid én haar verbindende kracht in te zetten - en met behulp van slimme oplossingen en technologie – verbetert Vialis de veiligheid, duurzaamheid en doorstroming en daarmee de leefbaarheid voor iedereen.


Meer informatie op Verkeer, Mobiliteit & Parkeren

Vialis 
www.vialis.nl
Stand 2.022