Diractive wordt afgebouwd

dinsdag 6 juli 2010
timer 1 min
Diractive bewegwijzering wordt afgebouwd Per 1 juli 2010 is besloten het samenwerkingsverband tussen Traffic Service Nederland en VTN Verkeers- & Besturingstechniek in de zelfstandige onderneming Diractive af te bouwen. Zowel Traffic Service Nederland als VTN Verkeers- & Besturingstechniek zullen in de toekomst zelfstandig bewegwijzering aan gaan bieden.
Diractive wordt afgebouwd

Samenwerking


In 2006 is er vanuit een samenwerkingsverband tussen Traffic Service Nederland en VTN Verkeers- & Besturingstechniek een specialistische activiteit voor bewegwijzering ontwikkeld. De expertise van beide bedrijven werd samengebracht in de zelfstandige onderneming Diractive. Het doel was gezamenlijk de – toen relatief nieuwe – bewegwijzeringmarkt te leren kennen en binnen Diractive is er vervolgens, geheel volgens plan, veel markt- en productkennis opgedaan.


Geïntegreerde wegenbouwwerken


De huidige marktontwikkeling is dat bewegwijzering veelal in geïntegreerde wegenbouwwerken is opgenomen, een marktsegment waarin ook de beide moederbedrijven van Diractive goed worden bediend. Het aanhouden van een aparte bewegwijzeringorganisatie werd derhalve veelal als dubbel ervaren. Dit heeft tot het besluit geleid om per 1 juli 2010 de samenwerking, in de vorm van Diractive, af te bouwen.

De werkzaamheden worden volledig geïntegreerd in het pakket van diensten van Traffic Service Nederland en VTN Verkeers- & Besturingstechniek.

Terug naar overzicht nieuws >>>