Dynniq Nederland uitgeroepen tot beste bedrijf in Intelligente trafficsystemen

donderdag 8 september 2016
timer 2 min
Dynniq Nederland BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de branche van intelligente infrastructuur- en trafficsystemen. Het bedrijf heeft zich volgens de nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit, energie en parkeersystemen met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie.

Dynniq Nederland BV ontwikkelt en implementeert een breed assortiment aan intelligente systemen die oplossingen bieden om de doorstroming en efficiency van het wegen- en energienetwerk te verbeteren. Veiligheid en duurzaamheid vormen daarbij de belangrijkste vertrekpunten. De onderneming verbindt stedelijke, regionale en nationale verkeersstromen met elkaar en maakt beheersing ervan mogelijk. De nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Dynniq Nederland een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. 

 

Geavanceerde totaaloplossingen 

Met circa 1800 medewerkers levert Dynniq geavanceerde technologische systemen die bijdragen aan een betere circulatie op de weg. Het bedrijf biedt totaaloplossingen en neemt daarbij zowel het ontwerp, de engineering en het projectmanagement als de installatie en het onderhoud voor zijn rekening. 

 

Samen met haar opdrachtgevers – hoofdzakelijk rijksoverheid, gemeenten en provincies, wegbeheerders en netwerkbeheerders – werkt Dynniq aan haar missie: personen en goederen met geavanceerde technologie ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. De grote kennis en kunde, en natuurlijk de jarenlange ervaring van de onderneming, maken het mogelijk een grote diversiteit aan mobiliteits- en energiesystemen onderling te koppelen en tevens te managen. 

 

Over Dynniq

Dynniq Nederland BV bestaat sinds februari 2016, maar vindt zijn oorsprong al in 1929, met de oprichting van het bedrijf Nettenbouw. Van 1993 tot 2015 was het bedrijf actief onder de naam Imtech Traffic & Infra. Met de nieuwe naam Dynniq wordt een nieuwe koers ingeslagen, met een sterke focus op technologie en innovatie. De onderneming is gevestigd in Amersfoort en is internationaal actief.