Early Bird-korting Walk21 verlengd tot 1 augustus

maandag 22 juli 2019
timer 2 min
Het programma van Walk21, van 7 tot 10 oktober in Rotterdam, is bekend. U kunt nu nog gebruik maken van de Early Bird-korting!

Walk21

Van 7 tot 10 oktober is in Rotterdam de twintigste editie van WALK21, het grootste internationale voetgangerscongres. Op Walk21 is aandacht voor de succesverhalen én plek voor uitdagingen. Walk21 is hét congres voor en over voetgangers. Bezoek inspirerende sessies, kom alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen en praat bij met professionals uit het werkveld. 

Walkshops

Beleef Rotterdam tijdens Walk21 ook te voet tijdens een van de walkshops en zie met eigen ogen wat er mogelijk is als een stad zich inzet voor de voetganger! Bewegen is goed voor de vitaliteit van het individu én van de stad. Door plaats te maken voor voetgangers kunnen auto’s minder prominent in het straatbeeld aanwezig zijn, creëren we ruimte voor groen en beleven we de ruimte anders. Dat is al te zien bij de omgeving rondom het Centraal Station, die door de stad is teruggegeven aan de voetganger.  

Programma

Het programma van het internationale voetgangerscongres Walk21 Rotterdam staat online. Keynote sessies, walkshops, pecha kucha’s, breakout sessies, walkshops, zo’n 80 programma onderdelen waaruit u kunt kiezen. Sprekers van over de hele wereld komen van  7 tot 10 oktober 2019 naar Rotterdam om u bij te praten en met u te discussiëren hoe we de voetganger meer ruimte kunnen geven. Maar dan wel Smart, Healthy en natuurlijk voor For everyone.
Bekijk hier het programma.

Early Bird-korting

De twintigste editie van Walk21 is in De Doelen in Rotterdam, van 7 tot 10 oktober 2019. U kunt nu al kaarten bestellen, met - tot 1 augustus - een aantrekkelijke early bird korting voor snelle beslissers.
Registreren kan hier.