Ecomobiel congres duurzame mobiliteit

dinsdag 24 augustus 2010
timer 2 min
Het ecomobiel congres, met als belangrijk onderdeel het Nationaal Debat Duurzame Mobiliteit, vindt dit jaar op 22 september plaats in de Van Nelle fabriek te Rotterdam Dit keer luidt het thema 'Van hype naar business'. 
Ecomobiel congres duurzame mobiliteit

 

Efficiënte synergie


Het congres en de ecomobiel vakbeurs vinden daarmee voor het eerst dit jaar plaats op dezelfde locatie en hetzelfde moment- de ideale lijn voor efficiënte synergie tussen inhoud en praktijk. Tijdens het congres wordt hier door verschillende onderdelen dieper op ingegaan.

Highlights


Camiel Eurlings zal het congres openen, waarna de aftrap zal plaatsvinden door Guido van Woerkom (directeur ANWB). Hij geeft zijn reactie op de nieuwe kabinetsplannen over duurzame mobiliteit, gepresenteerd in de Miljoenennota op Prinsjesdag 21 september. Daarna zal de Super Brainstorm Sessie onder leiding van Erik Peekel plaatsvinden. De congresbezoekers nemen deel aan een unieke talkshow, een live variant op Wikipedia / LinkedIn. De resultaten van deze brainstorm sessie zullen aan het eind van de dag gepresenteerd worden aan het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Hoogtepunt


Als hoogtepunt zal hierna het Nationaal Debat Duurzame Mobiliteit plaatsvinden. Acht keynote sprekers leggen elkaar het vuur aan de schenen aan de hand van stellingen die zij zelf inbrengen. Ze worden begeleid door Auke Hoekstra, Cleantech strateeg, en zijn assistente.
Als laatste onderdeel bestaat uit een aantal inhoudelijke verdiepingssessies. Deze gaan in op verschillende onderwerpen met een focus op die segmenten waar duurzame mobiliteit reeds loont.

Klik voor aanmeldingen of meer informatie hier.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>