Eerste dag betaald parkeren Bergen op Zoom

maandag 9 mei 2011
timer 1 min
De eerste dag betaald parkeren in het gebied Vestinggronden Noord en het Havenkwartier in Bergen op Zoom zorgde voor veel vragen vanuit het publiek en minder volle parkeerhavens.
Eerste dag betaald parkeren Bergen op Zoom

 


Poolshoogte


Jack Reijnders, directeur Parkeerbeheer, nam gisteren hoogstpersoonlijk poolshoogte. Hij constateerde dat de straten in het nieuwe gebied minder vol met auto's stonden. \"Ik wil niet zeggen leeg, maar in de meeste straten was het aanzienlijk minder vol. Waar de parkeerders heen zijn gegaan, is niet helemaal duidelijk. In de omliggende straten was het niet heel veel drukker dan voorheen. In de Noordzijde Zoom, bij Boerenverdriet en in de richting van de Ravelstraat was het wel iets drukker. En bij de woonboulevard natuurlijk, maar daar is het altijd druk.\"

Waarschuwen en informeren

Bekeurd werd er nog niet. Deze eerste week is er een van waarschuwen en informeren, zegt Reijnders. Vooral aan de nieuwe parkeerautomaten in het centrum moeten mensen wennen. \"Je moet zo'n nieuwe automaat eerst activeren door op een willekeurige knop te drukken. Bij de oude automaten licht het display meteen op als je er een munt in stopt.\"

Bron: BN de Stem
 

Terug naar overzicht ParkeerNieuws >>>