Eerste nationale tijdschrift elektrisch rijden

maandag 13 december 2010
timer 2 min
Begin december is het eerste nummer van E-Mobility verschenen, een cross-sectoraal en nationaal vaktijdschrift over elektrisch rijden. Het blad verschijnt een keer per kwartaal, in een oplage van 5.000 exemplaren en wordt gratis verspreid onder professionals die zich bezighouden met elektrisch rijden.
Eerste nationale tijdschrift elektrisch rijden

 

Eerste vaktijdschrift


E-Mobility is binnen Nederland het eerste vaktijdschrift dat zich volledig toelegt op elektrisch rijden. Daarbij wordt cross-sectoraal gecommuniceerd. Van overheid tot bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen. Maar ook van automotive tot high tech, energie, infra, logistiek, materials, it en automatisering. E-Mobility is een uitgave van EG Media met medewerking van de N.V. Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, het Automotive Technology Centre, Netbeheer Nederland, en het nationaal innovatieprogramma HTAS. Bovendien verleent ook het Formule E-team medewerking aan de eerste editie.

Inhoud


Zo spreekt Formule E-team kernlid Ruud Koornstra in het openingsartikel van
E-Mobility de verwachting uit dat Nederland de Europese mainport voor de elektrische auto kan worden. Onder leiding van Formule E-team voorzitter Prins Maurits van Oranje zijn volgens een van Nederlands bekendste duurzame ondernemers daartoe al de eerste stappen gezet. In E-Mobility zijn verder artikelen te lezen over het nieuwe E-Mobility Center van Elmonet in Amsterdam, elektrisch rijden op Texel, de forse investeringen van de provincie Noord-Brabant, columns van meerdere experts en tal van andere zaken.

Download hier het eerste nummer van E-Mobility.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>