Falco doet mee met het Kekke Rek

woensdag 20 mei 2015
timer 2 min
De organisatie Het Kekke Rek heeft een ontwerpwedstrijd uitgeschreven voor slimme en innovatieve fietsrekken. De mooiste ontwerpen worden geproduceerd door fabrikanten van fietsparkeersystemen, waaronder Falco, en in Utrecht geplaatst ten tijde van de Tour de France!

Uitreiking op Nationaal Fietscongres

De sluitingstermijn is inmiddels verlopen en er zijn in totaal 27 ontwerpen binnengekomen. De uitreiking van de prijsvraag vindt plaats tijdens het Nationaal Fietscongres, waar Falco ook één van de sponsoren is. Het streven is om de fietsrekken te plaatsen voordat de Grand Depart in Utrecht start; op zaterdag 4 juli zijn de ogen van de wereld op Utrecht gericht als de stad het decor vormt voor de eerste etappe van de Tour de France.


Ontwerp Kek Rek

De organisatie het Kekke Rek heeft de ontwerpwedstrijd opgestart na de constatering dat fietsparkeren nog wel eens geassocieerd wordt met problemen en verrommeling van de openbare ruimte. Het project Kekke Rek wil deze spiraal verbreken en daagt studenten uit om een fietsrek te ontwerpen dat ludiek, slim, stoer, kortom een kek rek, is. De kekste rekken worden daadwerkelijk gemaakt en geplaatst op locaties die gemeente Utrecht zal aanwijzen. Falco is 1 van de fabrikanten die graag meewerkt om één van de winnende ontwerpen daadwerkelijk te produceren en te plaatsen.


Over Nationaal Fietscongres

Het Nationaal Fietscongres vindt plaats op 18 juni aanstaande in Tourstad Utrecht. Het  congres is hét landelijke evenement waar alle fietsprofessionals, aanwezig zijn. Meer informatie over het interessante programma en aanmelden vindt u op www.nationaalfietscongres.nl 

Falco doet mee aan prijsvraag Het Kekke Rek