FalcoLevel Premium+ met FietsParKeur h.o.h. 37 cm

donderdag 23 juli 2015
timer 3 min
Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem en voldoet voor zowel h.o.h. afstand 40 cm als 37,5 cm aan de eisen van het FietsParKeur. Het nieuwste etage-fietsenrek is verder verbeterd qua gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs. En met het FietsParKeur bent u verzekerd van een kwalitatief goede fietsparkeervoorziening.

Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem en voldoet voor zowel  h.o.h. afstand 40 cm als 37,5 cm aan de eisen van het FietsParKeur .


Het nieuwste etage-fietsenrek is verder verbeterd qua gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs. Met het FietsParKeur bent u verzekerd van een kwalitatief goede fietsparkeervoorziening en Falco biedt dit etage-fietsenrek voor een lage prijs!


Stabiele stalling fiets

De goten van de FalcoLevel Premium+  zijn gemaakt van aluminium  en v-vormig uitgevoerd. Het gebruik van dit lichte materiaal zorgt met name voor een reductie van het tilgewicht. De goot van de FalcoLevel Premium+  is optimaal geschikt voor verschillende bandbreedtes.


Etage-fietsenrek met uniek handvat

Het unieke pijl handvat van het etage-fietsenrek is tot stand gekomen na een onderzoek naar o.a. de meest optimale diameter voor het handvat. Het handvat is ergonomisch en makkelijk in gebruik. De handvatten zijn opvallend van kleur en voorzien van zacht pvc materiaal.
 

Moeiteloos fietsparkeren, ook bovenin

Op het bovenste niveau gaat fietsparkeren eenvoudig; de bovengoot met fiets kan met een vloeiende beweging moeiteloos terug geschoven worden door de geïmplementeerde gasdrukveer. Hierdoor wordt het tilgewicht voor de fietser verder verlaagd. Ook zonder fiets rolt de bovengoot met gecontroleerde demping makkelijk terug naar zijn plek.

Alle plaatsen op het bovenste niveau (zowel de hoge en lage plaatsen) hebben wanneer de goten uitgetrokken zijn dezelfde intilhoogte. Dit maakt het parkeren, ook op het bovenste niveau, eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Ook aan de fietsen voor onderin parkeren is gedacht, hier is meer ruimte gemaakt voor de fietsen ten opzichte van het bovenste niveau. Dit voorkomt o.a. beschadiging van de fietsen.

De FalcoLevel Premium+ voldoet aan de eisen van FietsParKeur voor het gebruik in de openbare ruimte en voor het gebruik in een veilige afgesloten ruimte of permanent bewaakte fietsenstalling.
 

Plaatsing

FalcoLevel Premium+  is zowel geschikt voor plaatsing in de buitenruimte als binnen in bijvoorbeeld een fietskelder. Falco heeft ook overkappingen die gecombineerd kunnen worden met de etage-fietsenrekken.

Het etage-fietsenrek  dient bevestigd te worden aan de ondergrond. Welk bevestigingsmiddel nodig is, is afhankelijk van het soort ondergrond.

 Falco’s projectadviseurs adviseren u hierin, desgewenst op locatie.

  • Gebruiksvriendelijk | laag tilgewicht
  • FietsParKeur | h.o.h. 40 én 37,5 cm
  • Handvat | ergonomisch en uniek
  • In enkelzijdig en dubbelzijdige uitvoering leverbaar

Makkelijk fietsparkeren op twee niveaus