Fietsdock berekent investering voor automatisch fietsparkeren

donderdag 15 november 2018
timer 1 min
Meer fietsen op een kleinere oppervlakte stallen? Kom naar de stand van FietsDock (2.2.47) op de Vakbeurs Mobiliteit en laat vrijblijvend de investering voor een automatische fietsparkeervoorziening van FietsDock berekenen.

Meer fietsen op een kleinere oppervlakte stallen? Kom naar de stand van FietsDock (2.2.47) en laat vrijblijvend de investering voor een automatische fietsparkeervoorziening van FietsDock berekenen.

 

Geef aan wat de parkeerbehoefte is op uw locatie en of de voorziening onder- en/of boven de grond gerealiseerd moet worden. Wij geven u ter plekke een indicatie van de kosten. En constateer dat FietsDock ruimtebesparend is ten opzichte van etagerekken en fietsparkeerkelders, met lage exploitatiekosten omdat er geen personeel nodig is.

Snel, eenvoudig, veilig

FietsDock is dé innovatieve oplossing voor uitpuilende fietsenrekken en lastige etagerekken. De gebruiker zet eenvoudig zijn fiets in een locker en terwijl hij naar zijn bestemming loopt zoekt het beproefde magazijnsysteem een vrije plek. Het aantal deuren en ingangen wordt berekend al naar gelang de behoefte. Volgens gepatenteerd concept, waardoor vele fietsen tegelijk gestald kunnen worden. Ideaal op drukke stations, in stadscentra en bij instellingen. Ook perfect voor deelfietsenverhuur.

 

www.fietsdock.nl

Stand 2.2.47