Fietsenrek Griffin

maandag 15 november 2010
timer 1 min
Fietsenrek Griffin Met de toename van verkeersluwe binnensteden heeft fietsen meer dan ooit de toekomst. VelopA-Citystyle lanceert daarom het fietsparkeersysteeem de Griffin: een veilig fietsparkeersysteem dat goed is voor de fiets.
Fietsenrek Griffin

 

Geen slag in het wiel


In het fietsenrek leunt de voorvork van de fiets tegen geïntegreerde kunststof beschermelementen. Hierdoor wordt het wiel niet geklemd en kan er geen slag ontstaan. De Griffin heeft bovendien een hoog-laag opstelling waardoor fietsen, zelfs als het rek geheel vol is, niet in elkaar verstrikt raken en onbeschadigd blijven. De extra aanbindvoorziening biedt daarnaast optimale bescherming tegen diefstal. Het systeem is verkrijgbaar in een enkel- of dubbelzijdige uitvoering voor verschillende aantallen fietsplaatsen. Het fietsprakeersysteem kan ook voorzien worden van een bijpassende plaat ter voorkoming van vuilophoping. De Griffin voldoet ook aan de maatvoering voor FietsParKeur.


Plaatsing


Het fietsenrek kan los op het maaiveld worden geplaatst of verankerd. Het systeem is ook gemakkelijk te verplaatsen dankzij de speciaal - met het oog op evenementen - ontwikkelde bevestigingsmethode.
 

Terug naar overzicht producten >>>