Fietsparkeeroplossing voor studentencomplex

dinsdag 31 mei 2016
timer 2 min
Op de Maasvlakte wordt er nu beschut en diefstalveilig fiets geparkeerd. In een mooie grijze fietsenstalling die ook afsluitbaar is kan men de fiets gerust kwijt.

De staalconstructie is thermisch verzinkt en dubbel gecoat in een lichtgrijze kleur. Op deze manier past de fietsenberging prima in de omgeving, zonder een storende factor te zijn.

Met transparante wanden ( veiligheidsglas) krijgt de fietsenberging een heel open karakter en wordt het gevoel van veiligheid vergroot.

Op de toegangsdeur is een pictogram met fiets bevestigd zodat het niet kan missen dat je hier de fiets kan parkeren.
 

Diverse fietsparkeersystemen in één berging!

Een van de pluspunten van deze fietsenberging is dat er verschillende fietsparkeersystemen zijn geplaatst in een fietsenberging, zo wordt er voldaan aan verschillende behoeftes.
 

FalcoIon fietsstandaard met oplaadpunt

De FalcoIon is een innovatieve fietsstandaard waarin de fiets makkelijk geparkeerd kan worden en met oplaadpunt voor een e-bike. Veilig doordat  er een extra aanbindoog is om de fiets met een extra slot te bevestigen.
 

Ideaal fietsenrek met Fietsparkeur

Het fietsenrek Ideaalis gebruiksvriendelijk en erg solide door het gebruik van massief staal. Dit rek voldoet aan de eisen van het FietsParKeur .
 

Fietsparkeerbeugel

De fietsparkeerbeugel, oftewel het fietsnietje, is misschien wel het meest ingezette, en uit meerdere onderzoeken blijkt dat het onder de fietsgebruikers het meest populaire fietsenrek is.
 

Assortiment

Bovenstaande producten zijn slechts een kleine greep uit het uitgebreide Falco assortiment, Bezoek onze website www.falco.nl of vraag het Falco Grote Buitenboekaan voor een compleet overzicht.

Veilig en beschut parkeren op de maasvlakte