FietsParKeur voor Easylift+

donderdag 20 juni 2013
timer 2 min
Het Easylift+ dubbellaags fietsparkeersysteem van VelopA-Citystyle is bekroond met het keurmerk FietsParKeur. Het systeem voldoet aan hoge kwaliteitseisen van de norm FietsParKeur voor meerlaags fietsparkeren. Het eisenpakket draait onder meer om stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, sterkte en duurzaamheid.

FietsParKeur voor Easylift+

Gebruiksvriendelijk

Alle uitvoeringen van de Easylift+ met de hart op hart afstand 40 cm tussen de fietsplaatsen hebben het certificaat gekregen. Deze etagerekken zijn het gebruiksvriendelijker dan rekken met minder afstand tussen de fietsplaatsen doordat ze meer ruimte voor de fiets bieden. 

Easylift+ 

De Easylift+ is een geavanceerd dubbellaags fietsparkeersysteem. De fietsen worden boven elkaar gestald waardoor de fietsparkeercapaciteit verdubbelt. Bij het stallen in de bovenste etage helpen geïntegreerde gasveren bij het optillen van de fiets. Een uniek dempsysteem zorgt voor een gecontroleerde “hands-free” daling wanneer de fiets wordt uitgenomen. Zo is ook het stallen op de bovenste etage geen enkel probleem. Het brede leveringsprogramma van de Easylift+ bestaat uit verschillende modules en h.o.h. afstanden. Met de Easylift+ met h.o.h. afstand 37,5 cm kan de beschikbare ruimte optimaal wordt benut terwijl in de rekken met h.o.h. afstand van 40 cm vrijwel alle soorten fietsen eenvoudig kunnen worden geparkeerd.

FietsParKeur

FietsParKeur is de kwaliteitsnorm op het gebied van fietsparkeervoorzieningen. De norm is mede ontwikkeld in samenwerking met de Fietsersbond. De stichting FietsParKeur verleent het keurmerk sinds 1999 aan fabrikanten om de ontwikkeling van goede fietsparkeervoorzieningen te bevorderen. De fietsparkeervoorzieningen worden getest op stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, beschikbare parkeerruimte, veiligheid, diefstalpreventie, sterkte en duurzaamheid.