Fietspomp FalcoBlow

woensdag 4 februari 2015
timer 1 min
Deze fietspomp zorgt voor extra service voor uw fietsende werknemers, inwoners of bezoekers. Daarnaast is de FalcoBlow budget-vriendelijk en eenvoudig in gebruik!

De FalcoBlow is de nieuwe fietspomp die geschikt is voor plaatsing in de openbare buitenruimtes. Deze functioneert prima op het station, bushalte, schoolplein of bedrijfsterrein.


De banden van alle soorten fietsenkunnen worden opgepompt met de FalcoBlow omdat de pomp is voorzien van een verloopnippel, dat geschikt is voor alle ventielen.


Materiaal

De FalcoBlow is gemaakt van thermisch verzinkt staal. Sommige onderdelen zoals de pompstang zijn van RVS. De pomp is optioneel te poedercoaten in een gewenste RAL-kleur. Ook is het mogelijk om de FalcoBlow te personaliseren. Dit kan door het aanbrengen van logo’s of tekstlabels. De slang is voorzien van een extra beschermende laag.


Fietspomp met functioneel design

De fietspomp staat schuin gepositioneerd. Hierdoor heeft de gebruiker goed zicht op de meter bovenop de fietspomp wanneer de band wordt opgepompt. FalcoBlow is voorzien van een aangelaste voetplaat en voor een solide bevestiging adviseert Falco de pomp te funderen met een betonvoet.


•Fietsstimulering •Budgetvriendelijk •Geschikt voor plaatsing in openbare ruimte •Gebruiksvriendelijk

Fietspomp geschikt voor buitenruimtes