Fietsstandaard met twee oplaadpunten

donderdag 17 maart 2011
timer 2 min
Fietsstandaard FalcoIon met twee oplaadpunten De FalcoIon is een fietsstandaard waarin iedere fiets eenvoudig geparkeerd kan worden én met oplaadpunt voor een elektrische fiets. Nu is er ook de FalcoIon met twee geïntegreerde oplaadpunten.
Fietsstandaard met twee oplaadpunten

{igallery 121}

Fietsstandaard FalcoIon met twee oplaadpunten

De FalcoIon is een fietsstandaard waarin iedere fiets eenvoudig geparkeerd kan worden én met oplaadpunt voor een elektrische fiets. Nu is er ook de FalcoIon met twee geïntegreerde oplaadpunten.

Twee geïntegreerde oplaadpunten


Met de nieuwe fietsstandaard FalcoIon wordt er een fietsparkeervoorziening gecreëerd voor alle fietsen en tegelijkertijd een oplaadpunt voor elektrische fietsen. De nieuwe FalcoIon biedt plaats aan twee, al dan niet elektrische, fietsen die tegelijk opgeladen worden aan het dubbele geïntegreerde oplaadpunt in de boog van de FalcoIon.


Elektrisch fietsen populair


Elektrisch is de toekomst, ook voor het fietsparkeren. Elektrisch is de toekomst, ook voor fietsen en fietsparkeren. Sinds 2006 is de verkoop van elektrische fietsen ongeveer verviervoudigd van 40.000 tot ruim 150.000 exemplaren vorig jaar. Dit meldt de RAI op basis van het GfK marktonderzoek Fietsen. Dit betekent dat één op de acht verkochte nieuwe fietsen elektrische trapondersteuning heeft. De brancheorganisaties spreken over 'de opmars van de elektrische fiets'. Meer elektrische fietsen betekent meer behoefte aan oplaadpunten, waarbij een combinatie met fietsparkeren natuurlijk uitermate logisch is.


Voorvorksysteem


Het voorvorksysteem is de Falco oplossing voor het praktisch en voorwiel vriendelijk stallen van de fiets. Bij het voorvorksysteem kan de gebruiker zijn fiets eenvoudig in de vorksteun parkeren. Voor de hoge plaats moet het voorwiel circa 30 cm opgetild worden om niet met de sturen van de naast geparkeerde fietsen in gedrang te komen.


Materiaal en poedercoating


De fietsstandaard is gemaakt van staal; het heeft een lange levensduur en is geschikt voor hergebruik.De thermisch verzinkte delen kunnen aanvullend gepoedercoat worden in een standaard RAL-kleur. U heeft hier de keuze uit ruim 190 kleuren. Naast de esthetische keuze verlengt u met een aanvullende poedercoating de levensduur van het product.


Uitvoeringen FalcoIon


De FalcoIon is verkrijgbaar met één oplaadpunt, maar is ondertussen ook uitgevoerd in een model met twee oplaadpunten. Hiermee zijn al een aantal projecten succesvol uitgevoerd, waaronder in Duitsland. Overigens is de FalcoIon ook zonder oplaadpunt verkrijgbaar.

Terug naar overzicht producten >>>