Fijn dat je er bent!

vrijdag 27 maart 2020
timer 2 min

We zijn verhuisd. Verkeer in Beeld en PARKEER24 zijn samen één nieuwe titel: MobiliteitsPlatform. We heten je van harte welkom, op ons nieuwe platform. We blijven breed informeren over mobiliteit én parkeren, actueel, relevant en samen. 

Het kennisgebied parkeren wordt steeds meer onderdeel van integrale gebiedsontwikkeling en ook de onderwerpen in Verkeer in Beeld kruipen daar steeds meer naartoe. Daarmee werd het vakblad Parkeer24 ook steeds interessanter voor de lezers van Verkeer in Beeld, en andersom. Daarom hebben we deze twee titels gecombineerd tot MobiliteitsPlatform.

Breed informeren
MobiliteitsPlatform wil breed informeren over mobiliteit en parkeren. Dat doen we met ons fonkelnieuwe vakblad – de eerste editie is 27 maart verschenen – en met onze wekelijkse nieuwsbrief.

Platform
MobiliteitsPlatform biedt ook een platform om met elkaar in verbinding te blijven, nieuwe kennis(sen) op te doen en kennis met elkaar te delen. Natuurlijk via social media, maar ook met bijeenkomsten, on- en offline.

Nieuwsbrief
Behalve het samenvoegen van de magazines Verkeer in Beeld en PARKEER24, hebben we ook de nieuwsbrieven gecombineerd. Elke abonnee van de nieuwsbrieven van zowel Verkeer in Beeld als PARKEER24 ontvangt binnenkort de eerste MobiliteitsPlatform-nieuwsbrief.

Wijzigingen voorbehouden
Bij verhuizen gaat altijd wel iets mis. Zeker in deze hectische tijd. Dat geldt ook voor deze nieuwe website waarop de artikelen van Verkeer in Beeld en PARKEER24 zijn samengevoegd. Nog niet alles staat op de juiste plaats. De komende tijd zullen we nog aanpassingen doen. En zie je iets raars, aarzel niet om het ons te laten weten.

Papieren magazine: nu ook digitaal!
We hebben een nieuw magazine gemaakt, waar we best wel een beetje trots op zijn. Dat magazine is gedrukt, en wordt bij velen van jullie op de werkplek afgeleverd. En dat terwijl thuiswerken nu zo ongeveer standaard-procedure is, en wie weet voor hoe lang.
Daarom is het papieren magazine ook digitaal te lezen, en deze keer nog gratis ook.

 

Het team van MobiliteitsPlatform hoopt je snel tegen te komen, on- en offline. Voor nu: veel leesplezier!
Volg je ons ook op Twitter en LinkedIn?

 

--