Genomineerden Cuperusprijs 2016 bekend

donderdag 29 september 2016
timer 2 min
De scripties 'Robust public transport from a passenger perspective' van Menno Yap, (TU Delft) en 'Valuation of a transfer in a multimodal public transport trip' van Rik Schakenbos (Universiteit Twente) zijn genomineerd voor de Cuperusprijs 2016 die op 2 november wordt uitgereikt tijdens het NVC-diner, voorafgaand aan het Nationaal verkeerskundecongres op 3 november.

De Cuperusprijs  is de prijs voor het beste afstudeerwerk aan een Nederlandse universiteit in de verkeerskunde en vervoerstechniek. Inmiddels zijn voor deze prijs twee nominaties bekend gemaakt.


Wie gaat winnen?

De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 2 november tijdens het NVC Diner 2016. Op het congres van 3 november presenteren beide genomineerden de scripties en is er ruimte voor vragen en discussie.


Het betreft de scripties ‘ Robust public transport from a passenger perspective’  van Menno Yap (TU Delft) en ‘ Valuation of a transfer in a multimodal public transport trip’  van Rik Schakenbos (Universiteit Twente).  Wie gaat winnen? 


Nationaal verkeerskundecongres

Het tweedaagse Nationaal verkeerskundecongres (2 & 3 november) geeft maximale tijd voor ontmoeten, beleven en kennisuitwisseling, met onder andere inspirerende en verrassende keynotes van Jelle Dijkstra en Maarten van Rossem.

 

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: 

www.nationaalverkeerskundecongres.nl