Gezocht: bu-director consultancy

vrijdag 10 december 2010
timer 2 min
Vialis bv te Houten is een toonaangevende, betrouwbare partner in het bedenken en leveren van oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken internationaal. De businessunit Consultancy adviseert externe en interne klanten over complexe, innovatieve projecten met een vernieuwende kijk op dynamisch verkeersmanagement en rond de thema's Verkeersdrukte, Mobiliteit en Leefbaarheid.  
Gezocht: bu-director consultancy

\"beljon

 

Voor onze opdrachtgever Vialis zoeken wij een

Bu-director consultancy


 

Vialis bv te Houten, onderdeel van VolkerWessels, is een toonaangevende, betrouwbare partner in het bedenken en leveren van oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken internationaal. Vialis is totaalaanbieder en zorgt met een breed pakket aan producten en diensten voor een veilige en gegarandeerde mobiliteit op de weg, het openbaar vervoer en op de rails. De businessunit Consultancy adviseert externe en interne klanten over complexe innovatieve, vaak VolkerWessels-brede, projecten met een vernieuwende kijk op dynamisch verkeersmanagement en rond de thema's Verkeersdrukte, Mobiliteit en Leefbaarheid. Zie ook: www.vialis.nl

De uitdaging:


U bent eindverantwoordelijk voor de realisatie van de bu-doelstellingen. U geeft leiding aan 15 consultants en rapporteert aan de algemeen directeur. U werkt intensief samen met de overige bu-directeuren, bevordert synergie en business development en levert een actieve bijdrage aan de verdere groei van Vialis. U bezoekt klanten en prospects en kijkt vernieuwend naar de geboden kansen.

Opleiding/ervaring:


U bent een netwerker pur sang, gewend te publiceren en te spreken op congressen. U bent ondernemend, klant- en marktgericht en oplossingsgericht. U heeft een wo werk- en denkniveau en meerjarige relevante leidinggevende ervaring.

Interesse?


Om te solliciteren reageert u uitsluitend via www.beljon.westerterp.nl met behulp van het referentienummer R0648. Voor meer informatie neemt u contact op met Beljon + Westerterp kantoor Utrecht, de heer J.C.A. Eilering. Het functieprofiel en de tijdsplanning vindt u op onze website.

Vacaturelink:


http://www.beljon.westerterp.nl/nl-NL/Vacatures/Recruitment/1097/bu-director_consultancy

Contactpersoon: Alfred Eilering
Telefoon:  06 – 22 21 13 10

Beljon + Westerterp is een landelijk werkend adviesbureau met gespecialiseerde HR-dienstverlening: recruitment, interim-management, HR-advies en development. Met 55 medewerkers vanuit acht kantoren adviseert het bureau profit- en non-profitorganisaties. Regionale betrokkenheid, gelijkwaardigheid en het benutten van talent zijn uitgangspunten.
Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam, Groningen, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Maastricht, Utrecht en Zwolle.

Terug naar overzicht nieuws >>>