Groen parkeren voor exploitant en automobilist

dinsdag 18 mei 2010
timer 2 min
Groen parkeren voor exploitant en automobilist Schmit Parkeersystemen introduceert entervo.com 2. Met dit soft- en hardwareplatform dat producent Scheidt & Bachmann heeft ontwikkeld volgens het 'Green Efficiency-principe', besparen zowel de automobilist als de exploitant energie.
Groen parkeren voor exploitant en automobilist

{igallery 51}

Groen parkeren voor exploitant en automobilist

Schmit Parkeersystemen introduceert entervo.com 2. Met dit soft- en hardwareplatform dat producent Scheidt & Bachmann heeft ontwikkeld volgens het 'Green Efficiency-principe', besparen zowel de automobilist als de exploitant energie.

Groene innovatie


Met dit soft- en hardwareplatform borduurt producent Scheidt & Bachmann voort op entervo dat in 2008 geïntroduceerd werd. Het resultaat is een technologische innovatie volgens het 'Green Efficiency-principe'; zowel de automobilist als de exploitant besparen namelijk energie.

Energie- en papierbesparing


Dankzij de stand-by modus van entervo.com 2 gebruiken de betaalautomaten en slagbomen alleen energie wanneer ze in werking zijn. De exploitanten kunnen deze modus afstemmen op piek- en daluren. Sensoren registreren wanneer er automobilisten naderen en stellen de installaties op tijd in werking. Gebruikers merken dus niets van de standby-modus. Zo kunnen exploitanten tot wel 70% besparen op het energieverbruik. Bovendien wordt de levensduur van de installaties verlengd. Exploitanten besparen daarnaast op papieren tickets, omdat binnen entervo.com 2 gebruik gemaakt kan worden van herbruikbare chipcoins.


Vermindering van uitlaatgassen


entervo.com 2 zorgt tevens voor minder uitstoot van uitlaatgassen. Dankzij de slimme parking guidance systems worden automobilisten direct naar beschikbare parkeerplekken geleid en leggen zo min mogelijk meters af. Bij het verlaten van de garage of het terrein herkent de kentekenherkenning-installatie van entervo.com 2 voertuigen waarvoor is afgerekend en opent automatisch de slagboom. De automobilist hoeft dus niet met zijn stationair draaiende motor voor de slagboom te wachten totdat deze omhoog gaat.

Download hier de brochure van entervo.com 2.

Terug naar overzicht producten >>>