Intertraffic Seminar Programma

woensdag 17 maart 2010
timer 1 min
Meer weten over de getoonde producten en services op de 20e editie van Intertraffic Amsterdam? Bezoek dan het Seminarprogramma. Het wordt gehouden in twee seminarruimtes in hal 9. Het programma biedt ruimte aan technische presentaties van reeds geïmplementeerde producten en services, aan presentaties over trends, marktontwikkelingen en business cases, maar ook aan resultaten van proefprojecten, paneldiscussies, tender uitvragen en projectlanceringen.
Intertraffic Seminar Programma

 

Thema's


In het seminarprogramma zullen per dag drie tot vijf thema’s besproken worden zodat er voor ieder wat wils is. Op dinsdag 23 maart zijn dat de onderwerpen mobiliteitsmanagement, parkeeroplossingen en coöperatieve systemen. Op woensdag 24 maart verkeersveiligheid, wegonderhoud, incident management, beprijzing en tolsystemen. Op donderdag 25 maart veilig, slim en duurzaam reizen, groene wegen, parkeerinformatie- en parkeerverwijssystemen en verkeersmanagement. En op vrijdag 26 maart komen de onderwerpen ITS tenders, projecten en pilots, beprijzing en mobiliteitsoplossingen aan de orde.

Klik hier voor een overzicht van het hele Seminar Programma. Het bijwonen van de seminars is gratis voor Intertraffic bezoekers. Registreert u zich hier voor het bijwonen van de seminars van uw keuze.