Intro bemiddelt in bouw en infra

maandag 11 oktober 2010
timer 2 min
Intro uitzendbureau bemiddelt in bouw en infra Intro helpt bedrijven aan de medewerkers die ze nodig hebben. De kracht ligt bij functies op VMBO en MBO-niveau in de bouw & Infra branche. De functies waarin het uitzendbureau bemiddelt zijn zeer gevarieerd.
Intro bemiddelt in bouw en infra

{igallery 87}

Intro uitzendbureau bemiddelt in bouw en infra

Intro helpt bedrijven aan de medewerkers die ze nodig hebben. De kracht ligt bij functies op VMBO en MBO-niveau in de bouw & Infra branche. De functies waarin het uitzendbureau bemiddelt zijn zeer gevarieerd.

Specialisme


De specialismen van Team Intro vertalen zich naar functies als spoorwerkers, grondwerkers, wegenwerkers, bovenleidingmonteurs en met name verkeersregelaars en veiligheidsmensen aan het spoor.

Andere manier van samenwerken


Intro probeert het verschil te maken door een andere manier van samenwerken te hanteren, die uitgaat van eenvoud, vriendelijkheid en gewoon doen. Het bureau streeft ernaar de kwaliteit van haar dienstverlening continu te verbeteren. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is Intro aangesloten bij de erkende branche- en vakorganisatie NBBU en zijn ze gecertificeerd volgens de NEN4400-1 en de VCU norm.

Altijd bereikbaar


Omdat het bureau uit ervaring weet dat personeelsproblemen ook buiten openingstijden opgelost moeten worden, staat team Intro telefonisch zeven dagen per week, 24 uur per dag klaar voor haar klanten.

Vrijblijvend kennis maken met Intro uitzendbureau?
Neem de proef op de som en vraag een offerte aan via www.teamintro.nl.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>